Prin ce suferință trece Dana Rogoz în această perioadă. Ce se întâmplă în familia ei: „Nu va mai fi niciodată la fel”

 Ifrim Georgiana
.

Prin ce suferință trece Dana Rogoz în această perioadă. Dana Rogoz trece prin momente dificile. În vârstă de 36 de ani, actrița se mândrește cu o carieră de succes și cu o familie frumoasă. Recent, pe rețelele de socializare, aceasta a susținut că trece printr-o mare suferință, având legătură cu unul dintre frații ei. Iată ce s-a întâmplat în familia acesteia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Prin ce suferință trece Dana Rogoz în această perioadă. Recent întoarsă din Bali, Dana Rogoz a primit o veste neașteptată din partea fratelui ei. Aceasta a petrecut câteva zile de vis pe insula indoneziană, alături de soțul ei și cei trei copii. Deși au avut parte de peisaje și locuri de neuitat, la întoarcere, actrița a avut parte și de momente neplăcute. Din cauza unor întârzieri ale companiilor aeriene, actrița și familia sa au trebuit să mai petreacă timp prin aeroporturi sau prin alte hoteluri. Acum, vedeta traversează o perioadă mai dificilă, în urma unei decizii luate de fratele ei.

rogoz-1rogoz-1

Dana Rogoz trece prin momente dificile. Actrița a povestit, cu multă suferință, tot ce se întâmplă acum în familia ei. Pentru o bucată de vreme, aceasta nu își va vedea fratele, ceea ce o afectează enorm.

Citește și: Cum a trecut Dana Rogoz peste faptul că soțul ei este mai mare cu 19 ani decât ea:”Și eu aș fi judecat dacă…”

Citește și: Relația neștiută dintre Dana Rogoz și Andreea Esca:”Îi spuneam toate secretele mele din adolescență”

Citește și: Câți bani a cheltuit George Simion pentru nuntă. De ce a renunțat la tortul mirilor:„Avem mere și pepeni'

Citește și: Irina Rimes și iubitul francez s-au mutat în casă nouă. Ce spune artista despre căsătorie:„Atunci când doi oameni se iubesc, își fac planuri de viitor'

Prin ce suferință trece Dana Rogoz în această perioadă

Actrița are doi frați, iar unul dintre aceștia se va muta în Portugalia. Dana Rogoz a mărturisit că această veste a afectat-o cumplit, având în vedere relația extrem de apropiată pe care o au.

„Nici nu stiu cum să încep… Hai sa intru direct în subiect: unul dintre frații mei, Radu, pleacă din țară fără bilet de întoarcere. Pentru o perioadă de timp, nu se știe cât de lungă, va locui împreună cu prietena lui în Lisabona. Și deși eu am fost întotdeauna cea care i-a incurajat să plece, având job-uri care le permit să lucreze de oriunde din lume, acum că se intampla…. ah… e mai greu decât mă așteptam.

Sigur și fratelui meu îi e greu, deși nu o recunoaște. Dar și mie îmi e! Da, sună super egoist, îmi dau seama, dar gândul că fratele meu nu va mai fi în același oraș cu mine, că nu ne vom mai putea vedea așa, spontan, cum o făceam de câte ori aveam chef, mă întristează. Am tot amânat să mă gândesc la acest moment, să analizez ce simt, deși știam că plecarea se apropie', a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare.

„Adică timpul ăla al nostru nu va mai fi niciodată la fel'

Dana Rogoz a susținut că revederile cu fratele ei nu vor mai fi niciodată la fel, sub presiunea „reîntâlnirii perfecte'. Seara trecută, actrița a avut parte de o cină în familie, susținând că a fost prea lașă pentru a-i spune lui Radu ce simte în legătură cu plecarea în Portugalia.

„De revenit, va reveni de sărbători prima oară. Dar știu de pe acum că aceste întoarceri în țară, în vacanțe sau în anumite weekenduri, vor fi o alergatură și o sforțare de a bifa câte o întâlnire cu fiecare dintre noi, cei din familie, cu prietenii lui, hai și o bere acolo, hai și o masă dincolo și hai cine mă duce înapoi la aeroport. Adică timpul ăla al nostru nu va mai fi niciodată la fel. Chiar și când ne vom vedea, va fi sub presiunea „reîntalnirii perfecte”.

Aseară ne-am văzut toți 3, frații, la cina de dinaintea plecării. Și am vorbit numai tâmpenii, așa cum facem de fiecare dată, fiind prea lași în a discuta în profunzime subiectul plecării. Nu i-am zis ce simt, că nu vreau să îl încarc și cu ale mele', a încheiat actrița mesajul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton