„Corpul meu a suferit niște transformări. Dacă te uiți așa la mine, vezi...”. Prin ce schimbări trece Theo Rose de când e gravidă

 Ifrim Georgiana
.

Prin ce schimbări trece Theo Rose de când e gravidă. Jurata de la „Vocea României' va aduce pe lume un băiețel în primăvara acestui an. Recent, aceasta a făcut câteva declarații despre transfomările organismului pe timpul sarcinii, dar și despre poftele care o încearcă în această perioadă. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Prin ce schimbări trece Theo Rose de când e gravidă. Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinții unui băieșel în primăvara acestui an. Primul trimestru de sarcină nu a fost ușor pentru frumoasa cântăreață, căci a ajuns la spital și a stat o săptămână pe perfuzii. În podcastul lui Radu Țibulcă, artista mărturisea că așteaptă cu nerăbdare momentul când își va ține bebelușul în viață, fiind de părere că rolul de mamă îi va aduce multă împlinire. Pe rețelele de socializare, artista nu a postat prea multe fotografii cu burtica de gravidă, însă recunoaște că telefonul ei este plin de astfel de imagini. Theo Rose a mărturisit că se simte excelent în pielea ei și este încântată de transformările prin care a trecut corpul ei de când este însărcinată.

teo-9-1teo-9-1

Însărcinată în al doilea trimestru, artista a recunoscut că se simte mult mai bine, așa că se poate bucura din plin de această perioadă frumoasă din viața ei. Artista a vorbit și despre poftele pe care le are în sarcină, mărturisind că tânjește după produse de patiserie proaspete.

Citește și: „Știi cu cine a fost înainte? Cu nepotul lui Nea Marin'. Theo Rose, bârfită într-un mall din București, în timp ce era cu Anghel Damian. Reacția artistei

Citește și: Cum arată Theo Rose însărcinată în luna a cincea. Și-a etalat burtica de gravidă într-o rochie mulată: 'Ce frumoasă ești'

Citește și: „Nu știa cine sunt. Suntem ca Yin și Yang'. Cum și-a cunoscut Christian Sabbagh soția și ce l-a atras cel mai mult la ea

Citește și: „Sunt femeie, nu sunt un copil cu un copil'. Nicole Cherry a răbufnit, după ce a fost criticată că a devenit mamă la 22 de ani

Prin ce schimbări trece Theo Rose de când e gravidă

Pe contul de Instagram, jurata de la „Vocea României' a postat un videoclip în care a vorbit despre transformările prin care trece corpul ei în perioada sarcinii. Theo Rose s-a declarat fericită și a susținut că are mult mai multă încredere în ea. Astfel, artista a strâns o colecție impresionantă de fotografii cu burtica de gravidă.

„Vă spun sincer, și mie îmi place cum arăt gravidă, mai mult față de cum arătam înainte. Corpul meu a suferit niște transformări mișto. Dacă te uiți așa la mine vezi așa niște forme, ceea ce este extraordionar pentru una care nu a avut deloc. Mi-am luat și eu, ca toate gravidele, un body special, chiloți de femeie gravidă, o bustieră, și când mă mai schimb mai fac câte o poză.

Am telefonul plin de poze cu mine gravidă, cu burta, săptămânal îmi fac poze. M-am gândit într-o zi, să îmi fure telefonul și să pună pozele să mă vadă lumea și pe mine că acum îmi place', a spus artista', a susținut acesta.

Ce pofte are iubita lui Anghel Damian

Într-un alt videoclip, Theo Rose a vorbit despre poftele pe care le are în perioada sarcinii. Se pare că artista tânjește după produse de patiserie, însă nu a reușit să găsească un loc de unde poate cumpăra produse proaspete.

„Am o problemă de gravide. Aș mânca corn cu gem, ștrudel cu vișine, proaspete. De unde iau? Prin zonă pe unde filmăm noi nu au la patiseriile astea. Nu este ce trebuie. Nu e gustul la care mă aștept eu, a, gustat. Spuneți-mi dacă știți, m-ar ajuta', a cerut cântăreața ajutorul internauților.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton