Prin ce provocări a trecut Andreea Antonescu la America Express, însărcinată fiind: „Rucsacii cântăreau 12 kilograme, nu vreți să știți ce am mâncat”

 Ifrim Georgiana
.

Prin ce provocări a trecut Andreea Antonescu la America Express, însărcinată cu a doua fiică. Artista și Andreea Bălan au făcut echipă la „America Express', reality show care va fi difuzat curând la Antena 1. Pe parcurcul filmărilor, aceasta nu a știut că urmează să devină mamă și a trecut prin cele mai grele provocări. Iată declarațiile vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prin ce provocări a trecut Andreea Antonescu la America Express, însărcinată cu a doua fiică. Artista a făcut echipă cu Andreea Bălan, chiar dacă, inițial, producătorii și-ar fi dorit ca blondina să concureze cu Petrișor Ruge, dansatorul vedetei. Invitată la emisiunea Xtra Night Show, Andreea Antonescu a susținut că, în timpul filmărilor, nu s-a confruntat cu niciun fel de simptom. Vedeta se bucură că experiența nu i-a afectat sarcina, având în vedere dificultatea probelor și condițiile în care a fost nevoită să trăiască.

an9-3an9-3

În cadrul show-ului, concurenții sunt nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, cu doar un euro pe zi. Aceștia au de parcurs o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Citește și: Când va naște Andreea Antonescu. Cum se simte artista în sarcină:„Acum, la 40 de ani, mă…'

Citește și: Ce pofte are Andreea Antonescu, însărcinată cu al doilea copil:„Mănânc…'. A decis ca Andreea Bălan să nu mai fie nașa bebelușului

Citește și: Oana Mizil l-a invitat pe Marian Vanghelie acasă, de Crăciun, după despărțire:”Important e să vină cu iubire. Familia înseamnă mamă și tată”

Citește și: Ce probleme are Vlăduța Lupău după sarcină, pe lângă căderea părului:„Nu faceți greșeala asta. Dacă aș da timpul înapoi…'

Prin ce provocări a trecut Andreea Antonescu la America Express, însărcinată cu a doua fiică

Cântăreața a susținut că show-ul de la Antena 1 este foarte dur și este recunoscătoarea că experiența nu i-a afectat sarcina. Pe lângă lipsa hrănii, artista a susținut că nu s-a odihnit mai deloc și era nevoită să care zilnic un rucsac de 12 kilograme.

„Nu vreți să știți ce am mâncat acolo. Fetița este o minune de la Dumnezeu (…) Fetița este un miracol. America Express e un show hard, este foarte tare, cu foarte multă oboseală, rucsacii pe care îi aveam cântăreau 12 kilograme…Dormeam maximum 4- 5 ore noapte. Și eu, și Andreea, suntem firi ambițioase și determinate. Nu ne lăsam indiferent de greutatea situației', a susținut vedeta, la Xtra Night Show.

„Nici măcar pofte nu am avut'

„Nici măcar pofte nu am avut'

Vedeta a susținut că nu s-a confruntat cu siptome specifice sarcinii. Singurul lucru care a pus-o pe gânduri a fost faptul că resimțea o oboseală puternică.

„Și ambiția, și determinarea sunt foarte mari. De fiecare dată când nouă ni se dădea câte o probă în care trebuia să mâncam, care, deși erau lucruri care arătau oribil, ni se argumenta că era proteina, că nu erau nesătoase (…) Practic, lucrurile pe care le mâncam eu atunci, le mâncau strămoșii lor. Lucruri urâte, foarte urâte. Nici măcar pofte nu am avut și e a doua sarcină prin care am trecut.

Singurul lucru care mi-a dat un pic de gândit a fost faptul că nu mai aveam atâta anduranță. Mi-am zis că e oboseala acumulată în timp, dormeam 4-5 ore pe noapte, nemâncate, fiind în priză nonstop, m-am gândit că o să fie așa o săptămână, o lună', a adăugat vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton