Prin ce a trecut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, înainte de divorțul părinților: „Un copil nu poate să vadă...”

.

Prin ce a trecut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, înainte de divorțul celor doi. Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost căsătoriți din 2006 până în 2013. Cei doi au împreună o fată, pe Violeta. La 9 ani de la divorț, prezentatoarea a vorbit despre perioada dinainte de a divorța de fostul soț și despre relația pe care o are, în prezent, cu acesta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Invitată în cadrul podcastului găzduit de Ilinca Vandici, Andreea Marin a vorbit despre decizia de a divorța de Ștefan Bănică Jr. Aceasta a susținut că a ales să fie un exemplu pentru fiica ei și că nu regretă alegerea pe care a făcut-o. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate după o căsnicie de 7 ani. Chiar dacă au divorțat, cei doi au ales să țină legătura de dragul copilului, care locuiește cu mama sa. Andreea Marin a susținut că doi părinți nefericiți nu pot fi un exemplu bun pentru copiii lor și că aceștia nu trebuie expuși la teamă, nedreptate sau tensiune.


Prin ce a trecut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., înainte de divorțul celor doi. Prezentatoarea a făcut dezvăluiri după aproape 10 ani de la încheierea mariajului.

Citește și: Ce relație are Andreea Marin cu Radu Ștefan Bănică:„Așa văd eu lucrurile. E crescut cu mult…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum percepe Andreea Marin diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu:„Nu suntem oamenii care să trăiască…’ / EXCLUSIV


Citește și: Connect-R și Misha, vacanță exotică în Maldive, alături de Maya.Cum își răsfață artistul fosta soție și fiica

Citește și: Cine este nașul Adrianei Bahmuțeanu. Afaceristul este prieten cu vedetele de la Hollywood:„S-a făcut o gașcă, ce să zic’

Prin ce a trecut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, înainte de divorțul celor doi


Prezentatoarea a susținut că un copil nu poate crește armonios dacă în relația părinților săi nu mai vede bucurie. Aceasta a recunoscut că a ales să divorțeze de Ștefan Bănică Jr. pentru a-i oferi un exemplu de urmat fiicei sale.

„Eu cred că alegerea mea a fost să fiu un altfel de exemplu pentru fiica mea și m-am gândit că doi oameni care nu sunt fericiți împreună nu pot construi, de fapt. Fiecare dintre ei trebuie să aibă șansa, fiecare dintre ei, nu doar unul, de a găsi pe cineva mai bun și mai potrivit pentru sine. (…)


Copiii suferă și dacă își văd părinții nefericiți. Nu e un exemplu bun pentru ei, vor duce această greșeală mai departe, pentru că asta au văzut acasă. Eu nu cred într-o relație în care copilul nu mai vede bucurie. În niciun caz pentru un copil nu poate fi bine să vadă sau să simtă teamă, să simtă nedreptate, tensiune. Lucrurile astea nu duc la nimic bun. Am văzut exemple dure’, a declarat Andreea Marin, potrivit wowbiz.ro.


Cum se înțeleg, astăzi, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin a susținut că relația dintre ea și fostul ei soț se rezumă la creșterea copilului pe care îl au împreună. Aceasta a declarat că, deși căsnicia lor s-a încheiat, își dorește ca fiica ei să știe că amândoi o iubesc nespus.

„În cazul relației cu fostul meu soț, tatăl Violetei, noi am ajuns să înțelegem că cel mai important e copilul nostru. În asta constă relația noastră de azi. Punct. În existența copilului nostru. Unii înțeleg, alții nu. Unii se urăsc pe vecie. Nu duce la nimic bun nici asta’, a conchis aceasta potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Arhiva Viva!