Primul mesaj al Adelinei Pestrițu, după ce a anunțat că este însărcinată

 Alina Dan
.

De ziua ei, Adelina Pestrițu a primit multe cadouri dar, la rândul ei, le-a oferit celor care o admiră un dar neașteptat: a anunțat că, în aproximativ șase luni, va deveni mamă.

Până acum, vedeta și partenerul ei, Virgil Șteblea, au ținut secretă sarcina, așteptând, se pare, cel mai bun moment pentru a face anunțul. Pentru că o veste așa de mare nu putea decât să genereze un impact uriaș, Adelina s-a declarat, la scurt timp, copleșită de toate mesajele frumoase pe care le-a primit.

'Așa de tare m-ați emoționat astăzi cu toate mesajele, urările la dublu și valurile de energie pozitivă pe care mi le-ați transmis, nici nu vă imaginați! 😍
Aș avea nevoie de o armată de oameni să mă ajute cu fiecare mesaj în parte, să pot și eu să răspund fiecăruia dintre voi cu mii de mulțumiri pentru toate gândurile bune pe care mi le-ați trimis într-o zi atât de specială! O să o fac mulțumindu-vă din inima tuturor prin această postare ♥️
Fața mea exprimă fericirea la cote maxime pe care o simt în interior și care îmi doresc să nu se termine vreodată!
Vă strâng tare în brațe și vă mulțumesc! Sunt recunoascătoare pentru tot!', a fost primul mesal al Adelinei Pestrițu, după ce a anunțat că este însărcinată.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton