Primele imagini de la priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian. Trupul său a fost depus la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”

.

Au apărut primele imagini de la priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase' din Craiova. Rând pe rând, cei care l-au iubit pe regretatul cântăreț până-n ultima climă au venit să-și ia rămas-bun. Apropiații săi nu și-au putut stăpâni lacrimile și au plâns de durere la capătâiul lui, pierderea suferită fiind una uriașă pentru întreaga țară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Primele imagini de la priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian au devenit deja virale pe Internet. Trupul neînsuflețit al marelui artist a fost depus la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase’ din Craiova. Acolo, oamenii sunt așteptați să-i aducă regretatului interpret un ultim omagiu. În semn de respect pentru iubirea pe care el a purtat-o pentru muzica populară, cei dragi au venit în costum popular.

După ce Petrică Mîțu Stoian a murit sâmbătă, 6 noiembrie, cortegiul cu sicriul lui va sta o perioadă la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase’ din Craiova. Până acum, zeci de oameni au venit cu inima sfâșiată de durere să-și ia rămas-bun de la cântărețul iubit de o țară întreagă. Aceștia au venit îmbrăcați în port popular și i-a adus la căpătâi trandafiri albi și lumânări, notează wowbiz.ro.


Citește și: Cum a aflat Costantin Enceanu că Petrică Mîțu Stoian a murit:„Am început să urlu’

Citește și: Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîțu Stoian, înainte de a muri:„N-am mare lucru…’

Citește și: Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției lui:„În fiecare zi mă duc la cimitir și stau de vorbă cu ea’

Citește și: Geta, mama lui Culiță Sterp, vorbește despre căsnicia cu tatăl copiilor ei:„Mi-a dat foc la…’

Așadar, după ce s-a aflat că trupul lui Petrică Mîțu Stoian a fost depus la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase’, fanii și apropiații lui, printre care și rudele, au venit să-i aducă un ultim omagiu. După cum puteți vedea în cadrul imaginilor, mulți dintre ei nu și-au putut stăpâni lacrimile și au început să plângă, moartea solistului fiind un real șoc pentru ei. Mai multe fotografii puteți vedea AICI.


Cauza morții lui Petrică Mîțu Stoian

Data de 6 noiembrie 2021 va rămâne mereu în mintea fanilor și apropiaților lui Petrică Mîțu Stoian ca o zi de doliu. Atunci s-a stins din viață regretatul artist, la spitalul din Reșița. Se pare că el a decedat după ce a suferit un șoc septic, conform medicilor, citați de hotnews.ro.


„Domnul a venit la Clinica … să facă terapie hiperbară post-COVID. Din păcate, a dezvoltat o bronhopneumonie care a fost mult mai amplă decât trebuie și a decedat în urma unui șoc septic.

Șocul septic ireversibil este o boală destul de serioasă, chiar foarte serioasă, cu mortalitate foarte mare, a fost pus pe tot ce trebuie, dar din păcate organismul dânsului nu a mai rezistat, a spus dr. Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, la România TV, potrivit hotnews.ro.


Care a fost ultima dorință a lui Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a avut o dorință arzătoare, însă, din păcate, nu a mai putut să și-o îndeplinească. Artistul dezvăluise recent că vrea să călătorească mai mult și să ajungă în țările arabe, de care era îndrăgostit. Spunea că vrea să aibă mai mult timp de plimbări și să vadă lumea, după ce a pus toată viața muzica pe primul loc.


„Toată viaţa, muzica a fost pe primul plan, acum aş dori să las locul tinerilor şi să mă bucur şi eu mai mult de vacanţe. Vreau să mă plimb prin locuri prin care nu am apucat să merg. Eu iubesc ţările arabe şi când mă ridic din pat mă uit către răsărit, nu către apus.

Nu am fost în Germania şi nici nu o să ajung vreodată, nu am chemare. Nici în SUA nu am fost. Îmi doresc până şi la Moscova să merg cu trenul, să colind, să ştiu ce este prin lume. Mi-aş dori să văd ce au văzut alţii, mărturisea Petrică Mîțu Stoian, într-un interviu oferit pentru Impact.ro.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran, Wowbiz