Primele imagini cu Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan la judecătorie, după bătaia și scandalul de la Snagov

 Ifrim Georgiana
.

Primele imagini cu Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan la judecătorie, după bătaie și scandal. La trei zile de la conflictul violent din stradă, cei doi au fost surprinși la Judecătoria Buftea. Antrenorul de fotbal a făcut și o declarație despre audierile care au durat mai mult de oră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Astăzi, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost așteptați la Judecătoria Buftea, în cazul procesului de divorț în desfășurare. Anterior, ambii au mers la IML pentru a-și scoate certificate medico-legale. În cursul zilei de vineri, cei doi au fost implicați într-un scandal violent, în care ambii au recurs la violența fizică. În cauză, oamenii legii au deschis două dosare penale și au emis ordine de protecție provizorii. La puțin timp de la incidentul de vineri, cei doi s-au întâlnit în fața judecătorilor.

bataie-4-4bataie-4-4

Primele imagini cu Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan la judecătorie, după bătaie și scandal. Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a impresarei de fotbal, este cea care a depus astăzi mărturie. Iată ce s-a întâmplat în sala de judecată!

Citește și: Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:”Rușine să-i fie…”

Citește și: Cât a fost darul la botezul lui Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc.Suma e impresionantă

Citește și: Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf:”Sper ca oamenii tăi preferați să nu se…”

Citește și: De la ce a pornit bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:”Ne ameninţa cu moartea pe toţi”

Primele imagini cu Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan la judecătorie

După aproximativ o oră de audieri, Laurențiu Reghecampf a ieșit din Judecătoria Buftea. Aceasta a părut abătut și îngândurat, refuzând să facă vreo declarație despre incidentul care a avut loc vineri. Antrenorul a ajuns primul la judecătorie.

Nu pot vorbi! Vă rog să înțelegeți', a spus acesta înainte de a intra în sala de judecată.

În același timp, avocatul lui Laurențiu Reghecampf a susținut că antrenorul a fost interogat cu privire la divorțul de Anamaria Prodan și că s-a amânat soluționarea cauzei.

Anamaria Prodan, cu piciorul în ghips după bătaia de vineri

La rândul ei, Anamaria Prodan a fost surprinsă ieșind de la Institutul de Medicina Legală. Potrivit imaginilor, aceasta are piciorul în ghips și mâna imobilizată, ca urmare a agresiunii fizice de vineri. Similar, a procedat și fostul ei partener, care s-a prezentat la IML în cursul zilei de sâmbătă.

În această dimineață, impresara a ajuns la spitalul Floreasca din București. Se pare că starea acesteia s-ar fi agravat la 48 de ore de la incident și a apelat la ajutorul medicilor.

Ieri, 25 septembrie, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat copilul. În fotografiile postate pe rețelele de socializare, antrenorul a purtat ochelari de soare pentru a ascunde leziunile de la nivelul feței.

Sursa foto: Facebook & Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton