Primele imagini cu Filip, băiețelul Oanei Cârmaciu, din serialul Sacrificiul: "Poza mea preferată dintotdeauna"

 Dumba Gabriela
.

La trei luni după ce a devenit mamă, Oana Cârmaciu a postat prima fotografie cu fiul ei. Actrița din Sacrificiu nu-și mai încape în piele de fericire că este mămică, un mare vis al său de când era copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Oana a publicat pe contul său de Instagram prima imagine alături de băiețelul său, una dintre cele mai îndrăgite fotografii cu cel mic.

'N-am vrut sa postez nimic cu fața lui. Din multe motive. Apoi am văzut fotografia asta. Poza mea perfectă cu Filip. Poza mea preferată dintotdeauna!🙏', a scris Oana Cârmaciu pe pagina sa de socializare.

Recent, actrița din Sacrificiul a publicat și câteva imagini în costum de baie, la doar două luni de la venirea pe lume a fiului ei, iar fanii au putut observa că arată senzațional.

„Am zis că vara asta nu mare, nu soare, nu poze … că e pandemie, că în două luni post Filip n-am cum să port costum de baie…”, a scris Oana pe Instagram.

Oana-Cârmaciu-1-1-401×500Oana-Cârmaciu-1-1-401×500

Cum a revenit așa de repede la formele dinaintea sarcinii? „La început dietă și apoi după o lună și sport 😊', i-a răspuns tânăra unei urmăritoare.

Și-a dorit dintotdeauna să fie mamă devreme

„Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă știu că îmi doream să fiu o mamă tânără. La un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani și părea că nu știu ce spun. Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi „pregătită', spunea Oana în momentul în care a dezvăluit că este însărcinată.

Cine e tatăl copilui ei

Iubitul Oanei este și el actor și se iubesc din perioada facultății, însă chiar dacă au devenit părinți, nu se grăbesc să se căsătorească.

„Ne-am cunoscut în facultate, însă n-a fost vorba despre nicio prietenie strânsă pen­tru început. Eu credeam despre el că e foarte arogant, aşa că am decis să nu vor­besc cu el. (zâmbește) Apoi, ne-am revă­zut exact când eu terminam facultatea şi am ajuns să bem o cafea şi să vorbim. Cam atât de simplu a fost. După acea ca­fea, am rămas împreună. Cred că sunt cam patru ani şi ceva de atunci.”, a declarat Oana într-un interviu pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton