Primele imagini cu chipul fiului Magdei Pălimariu. Aksel a împlinit 7 luni: „Nu îmi vine să cred ce repede crește”

 Ifrim Georgiana
.

În luna august a anului trecut, Magda Pălimariu a născut un băiețel perfect sănătos. Pe 20 martie, micuțul Aksel a împlinit 7 luni, iar prezentatoarea TV a postat primele imagini cu chipul acestuia. De când a devenit mamă pentru prima dată, vedeta s-a stibilit în Norvegia alături de soțul ei, Ionuț Eriksen. Iată cum arată fiul celor doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Magda Pălimariu și Ionuț Eriksen s-au căsătorit în vara anului 2021. Soțul prezentatoarei TV este președintele Camerei de Comerț din Norvegia și CEO-ul unui lanț de clinici şi laboratoare dentare. Pe 20 august 2022, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, atunci când prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV l-a adus pe lume pe băiețelul lor, Aksel.

mag10mag10

Până acum, Magda Pălimariu nu a publicat nicio imagine cu chipul băiețelului ei. Pentru că Aksel a împlinit recent 7 luni, aceasta i-a făcut o urare emoționantă pe rețelele de socializare, mărturisind că rolul de mamă i-a adus „fericirea supremă'.

Citește și: Ce probleme a întâmpinat Magda Pălimariu la naștere: „Am stat o săptămână în spital…”

Citește și: Când își botează Magda Pălimariu fiul și cine sunt nașii: 'Vom face două ceremonii'

Citește și: Mădălina Ghenea, ședință foto incendiară pe o plajă din Miami: „Ești cea mai sexy româncă!'

Citește și: Bianca Drăgușanu mănâncă orice fără să se îngrașe: „Am terminat o caserolă de jumări”. Care e trucul vedetei

Primele imagini cu chipul fiului Magdei Pălimariu

Pe 20 martie, fiul Magdei Pălimariu a împlinit 7 luni. Cu această ocazie, prezentatoarea TV a publicat primele imagini cu chipul băiețelului, în dreptul cărora a scris câteva rânduri e,oționante despre rolul de mamă.

„Dragălașul acesta mic a împlinit azi 7 luni. Nu îmi vine să cred ce repede crește, nu îmi vine să cred că deja silabisește și chiar rostește cuvinte scurte, vrea să stea singurel în picioare, deși nu are echilibrul necesar să stea fără ajutor (el crede însă că poate să facă orice singure. Eeste fericirea mea supremă când mă trezesc dimineața și primul lucru pe care îl face, este să îmi zâmbească cât poate de tare. Îi place muzică, mă urmărește atent când îi cant, ba chiar încearcă să și danseze și câte și mai câte aș putea să scriu despre minunea asta de copilaș drăgălaș. Aksel, ești minunea și împlinirea vieții mele, te iubesc infinit și sunt tare mândra de ține, că deja ești foarte, foarte ambițios și năzdrăvan! Mulțumesc Doamne! M-ai binecuvântat cu o minunăție de băiat!', a scris prezentatoarea TV în dreptul imaginilor.

„Am născut natural, a fost o naștere destul de dificilă'

Magda Pălimariu a născut după două zile de travaliu. Prezentatoarea TV l-a adus pe lume pe băiețelul ei într-un spital din Norvegia și recunoaște că are multe gânduri și îngrijorări de când a devenit mamă.

„Am născut natural, a fost o naștere destul de dificilă. Nu pot să mint că a fost ușor. A durat destul de mult, două zile travaliul. Mi s-a părut că durează o veșnicie, pentru că eram și stresată că nu mai vine. Nu înțelegeam ce se întâmplă.

Am o mie de gânduri, o mie de griji. Trebuie să recunosc… că nu pot să mint oamenii, chiar am o mie de griji. Abia aștept să crească puțin, să-mi zică ce-l doare', a spus prezentatoarea TV în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Magda Pălimariu nu a renunțat la televiziune

Magda Pălimariu recunoaște că îi este dor de micul ecran, însă următoarea perioadă și-a va dedica creșterii băiețelului ei. Prezentatoarea TV și-a început cariera în urmă cu mai bine de 20 de ani, iar o vreme a cochetat cu modellingul.

„Îmi e dor de televiziune foarte mult și abia aștept să revin. Nu am renunțat la televiziune, o să revin la muncă. Îmi lipsește pentru că face parte din viața mea de peste 20 de ani', a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton