Primele imagini cu Anthony Delon în România. Cum s-a filmat fiul lui Alain Delon în Oradea: „Voi începe munca”

 Ifrim Georgiana
.

Primele imagini cu Anthony Delon în România. În această perioadă, fiul lui Alain Delon se află în România, unde au loc filmările pentru pelicula „21 de rubini'. Aflat în Oradea, cunoscutul actor a făcut primele declarații despre producția semnată de regizorul Ciprian Mega și a încărcat un videoclip pe rețelele de socializare. Iată ipostaza în care a fost surprins acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, 6 februarie, s-a dat startul filmărilor pentru pelicula „21 de rubini', o producție semnată de preotul și regizorul orădean Ciprian Mega. Din distribuție fac parte mai multe staruri internaționale, între care și Anthony Delon și Elisabetta Pellini, dar și actorii români Dorel Vișan, Ela Ionescu, Magda Catone sau Răzvan Vasilescu. Începând cu data de 12 februarie, Mickey Rourke va ajunge în România și se va alătura echipei pe platoul de filmare. Anthony Delon se află deja la noi în țară, iar cu această ocazie s-a filmat în timpul unei plimbări într-un parc din Oradea.

alain-1alain-1

Primele imagini cu Anthony Delon în România. Lungemetrajul este filmat în Oradea și va avea în centru atenției povestea unei tinere procuroare pe nume Nina, care este interpretată de Corina Moise. Alături de Yuri, soțul ei,  aceasta lucrează la un scenariu inspirat dintr-un tablou de familie.

Citește și: Alain Delon a împlinit 87 de ani. Cum arată acum idolul femeilor

Citește și: Reacția lui Alain Delon după ce s-a aflat că dorește să fie eutanasiat: „Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care…”

Citește și: Cum a fost salvată femeia răpită de iubitul ei, aflată în mașina incendiată. Autoritățile au folosit o tehnologie modernă

Citește și: Actorii din Suleyman Magnificul au reacționat în urma celor două cutremure devastatoare din Turcia: „Le doresc mila lui Dumnezeu celor care și-au pierdut viața”

Primele imagini cu Anthony Delon în România

Pe contul de Instagram, fiul lui Alain Delon a postat un videoclip din timpul unei plimbări în Oradea. Actorul a făcut primele declarații despre rolul său în pelicula „21 de rubini', susținând că este încântat că are ocazia să-l reîntâlnească Mickey Rourke. Acesta din urmă se va alătura echipei o săptămână mai târziu.

„Sunt în România, la Oradea, unde luni, voi începe munca (la n.r.) un film. O producție românească, cu un realizator tânăr, un film care are două particularități, plăcute amândouă: prima este că mă voi reîntâlni cu Mickey Rourke pentru filmări, iar a doua este că regizorul este un tânăr preot ortodox. Religia dă un fel de inspirație aparte. Tipul e serios, a avut filme selectate la Berlin, la Moscova', a transmis actorul într-o filmare postată pe Instagram.

Ce spune regizorul filmului despre colaborarea cu Mickey Rourke

Ciprian Mega, regizorul filmului „21 de rubini', a făcut primele declarații despre alegerea actorilor din distribuție și despre locurile în care se vor filma secvențele pentru lungmetrajul său. Potrivit acestuia, producția va avea o distribuție bogată, iar scenele vor fi filmate în mai multe locuri emblematice din Oradea.

„Ne-am oprit asupra actorului Mickey Rourke pentru că este un actor de film cu multe nuanțe. M-a impresionat jocul său actoricesc din filmul «Luptătorul», unde a reflectat fidel toate zbaterile personajului.

Vom filma în mai multe apartamente din Oradea, pe strada Aurel Lazăr, vom avea o scenă la Teatrul Regina Maria și în multe alte locuri din oraș. Spre deosebire de alte producții românești, turnate exclusiv într-un apartament, filmul preotului Mega, care va avea în premieră cap de afiș un mega-star hollywoodian, va avea o distribuție bogată. În total, vom lucra cu o distribuție formată din circa 300 de actori și figuranți', a declarat Ciprian Mega, potrivit ebihoreanul.ro.

Sursa foto: Captură Video & Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton