Primele imagini cu Anna Lesko și noul său iubit. Cei doi se află acum în vacanță, în Turcia

.

Primele imagini cu Anna Lesko și noul său iubit. Cântăreața se află acum în vacanță, în Turcia, împreună cu bărbatul misterios, iar imaginile surprinse de paparazzi sunt de pe aeroport, când abia ajunseseră în Antalya. Momentan, încă nu se știe numele actualului iubit al Annei Lesko.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Anna Lesko are un nou iubit și pare că relația este una destul de serioasă, având în vedere că au plecat împreună în vacanță în Turcia. Paparazzi i-au surprins în Antalya și se poate observa că noul iubit al cântăreței este un tânăr atrăgător, atent la nevoile ei, preocupat să o știe fericită.

Cum arată noul iubit al Annei Lesko. Primele imagini cu cei doi, împreună


După ce s-a despărțit de tatăl fiului său, Anna Lesko a fost foarte discretă în privința vieții sale personale. Undeva la începutul acestui an se povestea că artista din Basarabia se iubește cu un om de afaceri care, însă, își dorește să păstreze discreția în ceea ce îi privește identitatea.

Paparazzi mediaflux.ro, însă, au reușit să capteze o serie de imagini video cu Anna Lesko și iubitul ei, abia ajunși în vacanță în Antalya.

Cei doi au părăsit România ieri spre destinația turcească preferată de români, iar astăzi, Anna Lesko deja a postat o fotografie incendiară din vacanță. Singură, deocamdată, nu alături de bărbatul care o însoțește.


Privim imaginile și-l vedem pe stimabilul domn, prezentabil și extrem de atent atunci când iubita lui prezintă câte o doleanță, în special în momentul în care este nemulțumită de ceva apărut pe ecranul telefonului ei și i-l oferă spre a-l verifica la rândul lui, potrivit sursei menționate mai sus.


Citește și: Simona Gherghe a ajuns cu fiica ei la medic, în vacanța din Grecia:„După teste și consultații, am găsit…

Citește și: Cristina Spătar și-a cumpărat casă. Unde se mută cu cei doi copii:’Am realizat acest vis…’

Citește și: Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatorul Jasminei:’Pentru noi ești copilul perfect’

Cine sunt bărbații cu care s-a iubit Anna Lesko

Se cunoaște povestea de dragoste dintre Anna Lesko și Irinel Columbeanu, dar sunt puțini cei care știu că după ce s-au despărțit ea a rămas cu o mașină de lux, o casă și mult capital de imagine.


De asemenea, ea a avut o relație cu Marian Ionescu, liderul trupei Direcția , apoi a fost văzută la brațul patronului unui lanţ de farmacii, Roger Akoury.

N-a fost cu noroc, pentru că artista s-a cuplat ulterior cu Sabin Ilie, Alin Cocoş, Radu Mazăre şi Alex Erbaşu. Ca o paranteză, Alin Cocoș, fiul fostului soț al Elenei Udrea, se declara fascinat de Anna Lesko și a mărturisit că datorită ei a descoperit ce este amorul.


În viața Annei Lesko au urmat Liviu Moreanu, un patron de restaurant, ca mai apoi să facă un cuplu cu Codin Maticiuc, în timp ce Elan Schwartzenberg se aude că ar fi făcut o adevărată pasiune pentru ea.

În anul 2014, basarabeanca anunță că este însărcinată, când sarcina era deja destul de înaintată, iar atunci s-a aflat că tatăl copilului ei este colegul de scenă, DJ Vinnie. După 8 ani de iubire și un copil minunat care s-a născut din amorul lor, Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în 2019.