Primele fotografii de pe Instagram ale celebrităților cu milioane de fani

Deși mulți dintre noi ne-am familiarizat recent cu Instagramul, această rețea de socializare a apărut încă din 2010, pe când cei mai mulți dintre actualii influenceri nici nu știau că există… Iată primele fotografii de pe Instagram ale celebrităților!

 

Acum au milioane de urmăritori pe Instagram, însă începuturile au fost dificile și pentru ei, drept dovadă primele fotografii de pe Instagram ale celebrităților au fost la fel de ilare, naive sau neinspirate ca cele pe care le postează mulți dintre noi. În timp ce unele vedete și-au șters primele postări sau chiar conturile de Instagram, altele, fără să se rușineze de începuturi, și-au păstrat postările inițiale. E de mirare, oare, că prima fotografie postată de Kim Kardashian este un selfie? Evident, nu, pentru că diva și-a păstrat obiceiul, iar în timp și-a rafinat stilul, ajungând să câștige chiar și 500.000 de dolari pentru o singură postare.

Iată, așadar, primele fotografii de pe Instagram ale celebrităților, dar și numărul-record de fani la care au ajuns!

 

Nicole Kidman a postat prima ei fotografie pe Instagram pe 8 ianuarie 2018, când a celebrat câștigarea unui Oscar pentru rolul din Big Little Lies. Actrița are deja 1,5 milioane de urmăritori.

Dwayne

Dwayne „The Rock” Johnson s-a înscris pe Instagram în anul 2013, pe când promova filmul GI Joe: Retaliation. În momentul de față, actorul are 111 milioane de urmăritori!

Beyoncé joined the 'gram to promote Obama.

Beyoncé, în prima ei postare pe Instagram, în 2012, l-a promovat pe președintele Obama. Acum, artista are 116 milioane de urmăritori.

 

Prima postare a Selenei Gomez datează din iulie 2013. Artista își anunța revenirea în muzică, înainte cu 4 zile de aparișia albumului ei de debut, Stars Dance. În momentul de față, Selena are 139 de milioane de urmăritori, fiind Regina Instagramului.

Ben Affleck posted a red carpet photo from the Oscars.

În februarie 2013, Ben Affleck a pus pe Instagram prima sa fotografie, de pe covorul roșu, de la Oscaruri. cinci ani mai târziu, actorul are 4,1 milioane de urmăritori.

Jennifer Lopez was committed to her brand, as evidenced by her debut post.

Deși acum cele mai multe fotografii sunt cu ea și cu Alex Rodriguez, iubitul ei, prima fotografie postată de Jennifer Lopez pe Instagram, în 2013, e una prin care își promovează propriul brand. În 2018, JLo are 77,4 de milioane de urmăritori.

Kim Kardashian obviously made her Instagram debut with a selfie.

Printre pionierii Instagramului se află Kim Kardashian, care în 2012 a debutat – cum altfel? – cu un selfie, chiar dacă pe atunci denumirea nici nu exista… Șase ani mai târziu, diva are 114 milioane de urmăritori.

Carrie Underwood shared a black and white selfie.

Tot cu un selfie a debutat și Carrie Underwood, un an mai târziu, în 2013, vedeta având acum 7,5 milioane de urmăritori.

Ariana Grande posted a sweet snap with her grandfather, who has since passed away.

Prima postare a Arianei Grande datează din 2011 și este una extrem de înduioșătoare – vedeta s-a postat împreună cu bunicul ei, care acum nu mai este în viață. Artista are 124 de milioane de urmăritori.

Justin Bieber is just like us — he joined while bored and stuck in traffic.

Pe Justin Bieber l-a inspirat un blocaj în trafic, care a dat naștere primei sale postări pe Instagram, în 2011. Acum, celebrul artist are 101 milioane de urmăritori.

Leonardo DiCaprio casually joined Instagram to tell the world he was speaking at a United Nations summit.

În 2014, Leonardo DiCaprio a intrat pentru prima oară pe Instagram pentru a le spune fanilor săi că a vorbit la summitul Națiunilor Unite. Acum, actorul are 24,7 milioane de urmăritori.

Kendall Jenner posted about her visit to the happiest place on Earth.

Prima postare de pe Instagram a lui Kendall Jenner are legătură cu cel mai fericit loc de pe Pământ – Disneyland. Șapte ani mai târziu, Kendall are 93,1 milioane de urmăritori.

Robert Downey Jr. hung out with Jimmy Kimmel and some of his

Robert Downey Junior a intrat pentru prima oară pe Instagram în 2015, când a postat o fotografie în care se află alături de Jimmy Kimmel și de prietenii și colegii săi de pe platorurile de filmare ale producției Avengers. Azi, actorul are 24,6 milioane de urmăritori.

Kylie Jenner shared a contemplative shot of a fireplace on a rainy day.

Prima fotografie a lui Kylie Jenner datează din 2011 și e mult mai cuminte decât cele cu care ne-a obișnuit azi… Vedeta a postat un șemineu, într-o zi ploioasă. Acum are 111 milioane de urmăritori și muuulte poze sexy cu ea.

Chris Pratt has always been outdoorsy.

Chris Pratt a fost întotdeauna un nonconformist, iar asta o dovedește și prima lui fotografie de pe Instagram, din anul 2012. Acum, actorul are 21 de milioane de urmăritori.

Priyanka Chopra posted a cute candid.

Prima fotografie a actriței Priyanka Chopra datează din 2012 și este un selfie ingenuu. În 2018, ea a ajuns la un record destul de greu de egalat – 25,7 milioane de urmăritori. Dat fiind că este cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle, dar și pentru că s-a logodit de curând cu Nick Jonas, un bărbat mult mai tânăr ca ea, ne așteptăm ca numărul fanilor să crească.

Blake Lively complimented her mom and stayed humble about her own sewing skills.

 

Prin intermediul primei sale postări de pe Instagram, în 2014, Blake Lively i-a adus un omagiu mamei sale (aflată în partea stângă a fotografiei), care la 10 ani purta o rochiță cusută chiar de ea. Acum actrița are 22,1 de milioane de urmăritori.

Will Smith created an Instagram while on the set of

Deși a intrat destul de târziu pe Instagram, simpaticul actor Will Smith are deja 19,6 milioane de urmăritori în mai puțin de un an, devenind un adversar redutabil pentru alte celebrități cu state vechi.

Rihanna paid tribute to the king of reggae, Bob Marley, in her first 'gram.

Prima postare a Rihannei de pe Instagram datează din 2012 și este un tribut adus regelui muzicii reggae, Bob Marley. În doar 6 ani, artista are un număr record de fani pe Instagram – 64,2.

Adele took to Instagram to promote her third album,

Adele s-a înscris pe Instagram cu ocazia lansării celui de-al treilea album al ei, 25, pe care l-a lansat în anul 2015. Acum are 32,8 milioane de urmăritori.

Channing Tatum joined right after he hosted

Prima poză a lui Channing Tatum datează din 2012, pe când era gazda emisiunii Saturday Night Live. Șase ani mai târziu, actorul are 17,2 milioane de urmăritori pe Instagram.

Ashton Kutcher was an early adopter of Insta, and shared a moody selfie.

Ashton Kutcher are vechime pe Instagram, prima sa postare datând din 2011, iar acum are 2,8 milioane de urmăritori.

Seth Rogen had an epic first post with the founder of Instagram, Kevin Systrom.

Prima postare de pe Instagram a lui Seth Rogen, din anul 2013, este una epică am putea spune, fiindcă actorul s-a pozat cu nimeni altul decât fondatorul Instagramului, Kevin Systrom. Actorul are în momentul de față 6 milioane de urmăritori.

Chrissy Teigen has continued to share sweet photos of her husband, John Legend.

Chrissy Teigen continuă să posteze pe Instagram și acum fotografii cu soțul ei, John Legend, prima postare fiindu-i dedicată tot lui. Modelul s-a înscris pe rețeaua de socializare în anul 2012 și are 19 milioane de urmăritori.

Ryan Reynolds joined Instagram to promote

Ryan Reynolds s-a înscris pe Instagram în anul 2015, pentru a promova filmul Deadpool. Actorul are nu mai puțin de 23,3 milioane de urmăritori la ora actuală.

Nicki Minaj shared some fan art.

Nicky Minaj a postat pentru prima dată pe Instagram, în anul 2013, un desen de-al unui fan de-al ei care o înfățișază. Acum, artista are 89,5 milioane de urmăritori!

Madonna celebrated Obama's election in 2012.

Și prima postare a Madonnei, din 2015, are legătură tot cu președintele Obama, pe care artista l-a susținut. Madonna are 11,4 milioane de urmăritori pe Instagram.

Foto: Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton