Prima imagine cu fetița Denisei Filcea și a lui Flick: "Prin tine se explică Dumnezeu". Cum arată Eva Maria

 Dumba Gabriela
.

Denisa Filcea a postat prima imagine cu fetița ei și a lui Flick. Micuța Eva Maria a venit pe lume în urmă cu o săptămână, iar Denisa a postat, alături de fotografia cu fetița ei, și un mesaj emoționant. Soția lui Flick nu-și mai încape în piele de fericire de când a devenit mamă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Denisa Filcea a postat pe Instagram prima fotografie cu Eva Maria, fetița ei și a lui Flick, pe care a adus-o pe lume acum o săptămână. Denisa spune că nu a existat zi în care să nu plângă de fericire, de când a devenit mamă și, mai ales, când vede ce tată bun este Flick.

2323223232

Prima imagine cu Eva Maria, fetița Denisei Filcea și a lui Flick

Flick și Denisa Filcea au devenit părinți pentru prima dată! Pe 23 iunie, soția 'Domnului Rimă' a adus-o pe lume pe fiica cuplului, iar fericit nevoie mare, Flick a făcut anunțul pe pagina personală de Facebook.

Pentru a satisface curiozitatea fanilor, Denisa Filcea a postat astăzi o fotografie cu fetița ei și a lui Flick, alături de un mesaj emoționant.

„Prin tine se explică Dumnezeu, ai dat sens vieții noastre. Astăzi Eva împlinește o săptămână de când a venit să aducă lumină și iubire în lumea asta frumoasă.

N-a fost zi de atunci să nu plâng de fericire când o văd și când îl văd pe @flick_domnulrima ce tată minunat este!

Dacă există Rai, al meu acesta este! Nu este o fotografie ‘fancy’, nu m-am machiat și nici nu am editat-o, frumusețea acestei fotografii e dincolo de imagine și sper să o vedeți„, a scris Denisa pe Instagram.

Citește și: Paula Seling, declarație surprinzătoare: ‘Sunt zile în care trăiesc cu aer’

Citește și: Rei a căzut în ispită la Insula Iubirii. Iubitul Laviniei s-a sărutat cu Eda

Imaginea cu Eva Maria, fiica Denisei Filcea și a lui Flick a strâns zeci de mii de aprecieri

Prima fotografie pe care Denisa Filcea a publicat-o cu fetița ei nu a putut trece neobservată nici de fanii acesteia. În doar câteva ore, internauții au înroșit butonul de apreciere și au asaltat-o pe proaspăta mămică cu urări care mai de care:

„Să vă trăiască minunea, să fie sănătoasă și să vă bucurați de ea!”, „Doamne! Cât de multe transmite această fotografie. Să fiți mereu sănătoase și fericite, ca acum.”,

„Nu există fericire mai mare decât ca aceea în care îți strângi în brațe puiul de om! Sunteți binecuvântati, iar fericirea se citește pe chipurile voastre….chiar dacă sunt nedormite. La milioane de săptămâni!”,

„Amândouă sunteţi superbe, iar tu nu ai nevoie de machiaj- străluceşti! Iar aceste sentimente vor creşte în fiecare zi! Creştere curată!”, au fost doar câteva dintre comentariile celor de acasă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton