Prima fotografie cu Monica Gabor și Mr. Pink, după zvonul despărțirii. Cum au fost surprinși

.

Monica Gabor și Mr. Pink s-au afișat împreună, în Los Angeles, după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Cei doi au participat împreună la un eveniment privat și din fotografii par mai îndrăgostiți ca niciodată, semn că au trecut peste problemele din relație și au dat încă o șansă poveștii lor de dragoste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


În această vară, Monica Gabor a stat mai mult timp departe de iubitul ei, petrecând o perioadă în România și alta în Dubai, alături de sora ei, Ramona. Astfel că au existat zvonuri potrivit cărora cei doi nu mai formează un cuplu. Ei bine, chiar dacă relația lor s-ar fi aflat într-un impas, se pare că totul s-a rezolvat, iar aceștia sunt în continuare împreună.

Cei doi au fost surpinși împreună în Rodeo Drive, strada luxului din Los Angeles, unde se află toate magazinele de brand. Se pare că Monica și Mr. Pink au vizitat o galerie de artă, fiind fotografiați la braț, zâmbind. Ulterior, după ce și-au terminat vizionarea, aceștia s-au retras la o cină alături de mulți prieteni, potrivit Click!.


Prima fotografie cu Monica Gabor și Mr. Pink, după zvonul despărțirii

Monica Gabor și Mr. Pink trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 10 ani. Recent, Monica Gabor a șters toate pozele din mediul online cu partenerul ei și și-a petrecut vacanța de vară în Mykonos cu sora ei Ramona, apoi cele două au mers în Dubai. Cei doi nici nu au confirmat nici nu au infirmat zvonurile, însă apropiații Monicăi susțineau că e adevărat că cei doi s-au despărțit.

Citește și: Tudor Chirilă laudă o anchetă din Libertatea privind schema de ajutor:„E bine să se știe lucrurile astea


Citește și: Cum a slăbit Cătălin Neamțu din Las Fierbinți 26 de kilograme:„Familia m-a susținut

Citește și: De ce a fost arestat Petrică Mâțu Stoian, în tinerețe:’Era caz de batalion disciplinar’

Mr. Pink era căsătorit când a început relatia cu Monica Gabor

Mr. Pink a divorțat abia în anul 2016, și la scurt timp, fiul său cel mic, Anthony, care locuiește acum cu el, a cunoscut-o pe Monica. Însă, relația miliardarului cu Monica Gabor dura deja de cinci ani când acesta a decis să divorțeze de mama celor doi copii ai săi.


De altfel, micuțul Anthony, în vârstă de 10 ani acum, a venit pe lume chiar când tatăl lui s-a îndrăgostit de Monica. Între timp, puștiul îi spune „mamă’ iubitei tatălui său.

Potrivit unor surse citate de playtech.ro, Monica Gabor l-a primit pe Irinel Columbeanu în America, unde acesta a venit însoțit și de Irina, abia după ce miliardarul chinez divorțase oficial.

Mr. Pink l-a asigurat la acea vreme pe Iri că are intenții serioase cu Monica și de aceea Columbeanu și-a dat acordul ca Irina să se mute în America.


Potrivit apropiaților cuplului, Moni și-a dorit să o cunoască pe fosta soție a lui Mr. Pink, doar că respectiva întâlnire nu a avut loc niciodată.

Monica Gabor și Mr. Pink trăiesc în luxoasa vilă din Malibu, pe care asiaticul o cumpăra în anul 2014, cu 3,5 milioane de dolari cu Anthony, fiul miliardarului și cu Irina, fiica Monicăi. Cea mai valoroasă bijuterie, din punct de vedere sentimental, pe care Monica a primit-o de la chinez e un superb inel cu diamante.


Ce spunea Irinel Columbeanu despre relația dintre Moni și Mr. Pink

Și Irinel Columbeanu a lăsat de înțeles că fosta soție are probleme în relația cu Mr. Pink, dar nu a pus problema unei împăcări cu Monica. Și bine a făcut, căci fosta doamnă de la Izvorani a decis că tot în America este mai fericită.

„Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred ca este posibil. Sincer să fiu, și dacă aș avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred că ar fi bine să o spun.
Vreau să fac doar câteva atenții. În presa sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiect. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe.


Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu-mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat’, a declarat Irinel Columbeanu în urmă cu ceva timp', spunea Irinel Columbeanu în vară.