Prima fotografie a bebelușului lui Meghan Markle și al Prințului Harry. E adorabil!

.

Pe 6 mai, după o așteptare mult prea lungă, a venit pe lume copilul Ducilor de de Sussex. Iată prima fotografie a bebelușului lui Meghan Markle și al Prințului Harry, dată în sfârșit publicității de către proaspeții părinți!

Meghan Markle trebuia să nască la finele lunii aprilie, însă așteptarea s-a prelungit cu o săptămână, punând la răbdare încercarea tuturor, începând cu viitorii părinți și încheind cu fanii cuplului regal, pariorii și reporterii care pândeau de prea multă vreme momentul, în fața Palatului Windsor.


Pe 6 mai, anunțul mult așteptat a apărut pe contul de Instagram al Ducilor de Sussex: „Suntem încântați să vă anunțăm că Majestățile lor Ducele și Ducesa de Sussex au urat bun venit primului lor copil, dimineața devreme, pe 6 mai, 2019. Fiul Majestăților lor cântărește 3,200 kg. Atât Ducesa, cât și bebelușul sunt bine, sănătoși, iar cuplul mulțumește publicului pentru faptul că și-a exprimat entuziasmul și sprijinul în această perioadă specială din viețile lor'.


„A fost cea mai grozavă experiență pe care mi-o puteam imagina'

Ulterior, Prințul Harry, extrem de fericit și de zâmbitor, a făcut la rândul său, un anunț pentru presă: „Sunt foarte încântat să vă anunț că eu și Meghan avem un băiețel de azi-dimineață, un băiețel foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt excelent', a spus Harry, cu un zâmbet imens pe față. A fost cea mai grozavă experiență pe care mi-o puteam imagina. Cum reușesc femeile să facă acest lucru este peste puterea mea de înțelegere. Suntem amândoi fericiți și atât de recunoscători pentru toată dragostea și tot sprijinul pe care l-am primit de la toată lumea. A fost extraordinar, așa că am vrut să împărtășim asta cu toată lumea', a încheiat Prințul Harry.


Bebelușul Sussex seamănă cu…

Așa cum au promis, Prințul Harry și Meghan Markle le-au satisfăcut curiozitatea fanilor regali, postând prima fotografie cu bebelușul lor. O lume întreagă aștepta cu nerăbdare să vadă cum arată Bebelușul Sussex, cu atât mai mult cu cât erau șanse să fi moștenit culoarea ciocolatie de la bunica lui, deși cei mai mulți au pariat că va fi roșcovan, ca Harry. singurul indiciu pe care l-a dat Ducele de Sussex când s-a adresat jurnaliștilor a fost că fiul lui și al lui Meghan este… „mortal'. Într-adevăr, micuțul este adorabil și seamănă cu ambii părinți.

Foto: Captură YouTube