Prima apariție la TV a lui Florin Busuioc, după ce a făcut infarct. Imagini cu cel mai iubit prezentator METEO

.

Veste bună pentru toți cei care îl iubesc și îl admiră pe cel mai cunoscut și mai longeviv prezentator METEO. În această seară, a fost prima apariție la TV a lui Florin Busuioc, după ce a făcu infarct. 

Cu același zâmbet pe buze, dar și cu câteva kilograme în minus, dar, mai ales, cu urmele unei intervenții la cap – o porțiune de păr din zona parietală era rasă și era vizibilă urma unei răni – Busu a revenit la METEO, la finalul jurnalului de la ora 19.00, în cea de-a treia zi a anului 2019.


Prezentatorul și actorul a fost primit cu emoție și cu zâmbetul de bucurie de colega de platou Oana Andoni, care i-a anunțat pe telespectatori de surpriză cu câteva secunde de apariția lui Busu pe ecrane. ‘Ne-a fost dor de tine’, i-a spus Oana în numele telespectatorilor. ‘Și mie mi-a fost’, a venit replica lui Florin Busioc.

ZVONURILE AU FOST INFIRMATE

La finalul anului trecut, se scria despre o posibilă demitere a unuia dintre cei mai longevivi și mai îndrăgiți prezentatori Meteo de la noi. Însă, reprezentanții postului Pro TV au negat imediat și, mai mult decât atât, au anunțat revenirea lui Busu pe ecrane în scurt timp.


„Florin Busuioc se află în concediu medical şi se reface în după intervenţia suferită în urmă cu câteva săptămâni. Ştirea conform căreia acesta ar fi fost concediat nu conţine nicio urmă de adevăr, au declarat reprezentanții postului de televiziune.

Pe 6 noiembrie 2018, în timp ce susținea o reprezentație pe scena teatrului din Craiova, Florin Busuioc a făcut infarct, fiind resuscitat pe loc. Ulterior, acesta fost supus unei operații de bypass.

Și iată-l acum pe Florin Busuic în prima sa apariție la TV, după infact.