Presupusul iubit al Margheritei a încasat o bătaie soră cu moartea în trafic! Agresorii susțin că aveau de recuperat o datorie de 1.500 de euro

 Oana Pantazi
.

De când Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident rutier și găsită sub influența substanțelor interzise, au început să iasă la iveală și alte povești complicate din viața tinerei și a anturajului ei. Printre cei luați în vizor se află și Theo, presupusul iubit al artistei și dependent de substanțe halucinogene. Acesta a fost recent protagonistul unui moment incredibil în plină stradă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Theodor este un tânăr de 25 de ani, cu anturaje dubioase și dependent de mai mulți ani de substanțe cu efecte halucinogene. Din primele informații, tânărul ar furniza rețete medicale false pentru a fi procurate anumite pastile din farmacii, care, în mod normal, nu s-ar elibera fără prescripția unui medic.

Se bănuiește că Theo, un tânăr în vârstă de 25 de ani, consumator de substanțe interzise, ar fi fost și el implicat în accidentul presupusei sale iubite, Margherita fiind găsită pozitiv la controlul Drug Test în ziua accidentului… Bănuit, de altfel, și că ar furniza rețete false pentru medicamente ce nu pot fi eliberate fără acceptul medicului, tânărul a intrat și el recent în încurcătură, acesta fiindu-i administrată o bătaie teribilă în trafic, scrie spynews.ro.

Citește și: După ce Margherita de la Clejani a făcut accident, mama ei a cerut ajutorul psihologilor! „E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna!”

Ploaie de pumni, la semafor

Conform sursei citate, presupusul iubit al Margheritei era căutat pentru o datorie mai veche, neonorată. Doi tineri, care controlau mașinile oprite la semafor pentru a-și găsi victima, l-au depistat pe Theo în trafic și i-au aplicat o corecție de pomină, snopindu-l în bătaie, cu pumnii peste față.

Se pare că Theo avea de dat o datorie de 1.500 de euro, iar recuperatorii și-au făcut „datoria”. Ulterior, agresorul a fost condamnat la închisoare pentru cinci ani și jumătate.

Citește și: Victor Slav, primele declarații despre noua lui iubită! A prezentat-o deja familiei: „Avem planuri mari împreună”

Se simțea euforic când consuma acele substanțe

În urma scandalului iscat, Eduard Fânăreanu, cumnatul agresorului, și avocatul acestuia, Aurel Moldovan, au făcut dezvăluiri la Xtra Night Show, despre presupusul iubit al Margheritei, cel care, de altfel, este bănuit că ar fi adus-o pe fata Clejanilor pe un drum greșit.

bataie 1bataie 1

„El caută victime. Ar putea fi o victimă, să nu fi știut că pică în capcana acestuia, și atunci el să beneficieze de reduceri de pedepse', a spus avocatul Aurel Moldovan.

Cumnatului agresorului său a menționat că Theo era dependent de acele substanțe, iar violența a fost doar unul dintre efectele consumului de droguri.

„Se simțea euforic când consuma acele substanțe, apoi după patru ani de consum a devenit dependent de ele. Era violent și umbla cu un electroșoc după el', a conchis Eduard Fânăreanu, la Extra Night Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton