Premiile Grammy 2017: Adele i-a dedicat premiul cel mare lui Beyonce

 Ion Bianca
.

Adele a fost artista cea mai premiată la cea de-a 59-a gală a Premiilor Grammy. Premiul cel mare însă,i l-a dedicat idolei sale, Beyonce, printr-un gest nemaiîntâlnit!

 

 

Cele mai importante premii din industria muzicală, cunoscute drept Oscarurile muzicale  au fost decernate noaptea trecută, în Los Angeles.

Adele a fost marea câștigătoarea a premiilor Grammy duminică seara, aceasta luând acasă cele mai mari premii ale serii pentru: Albumul anului, Cântecul anului, Înregistrarea anului şi Cel mai bun album pop. La acceptarea premiului pentru Albumul anului însă, Adele i l-a dedicat în lacrimi idolei sale Beyonce, care a fost nominalizată la categoriile unde cântăreața britanică a ieșit câștigătoare.

 

„Nu pot accepta acest premiu! Albumul Lemonade a fost monumental, Beyonce! A fost atât de monumental și bine gândit și frumos și poartă amprente sufletești pe care nu le vedeam la tine și tu ne-ai dat șansa să le ascultăm … apreciem asta. Toți artiștii prezenți aici te adoram! Ești lumina noastră „, a spus Adele în lacrimi .

 

„Visul meu și idolul meu este regina Bey, și te ador și îmi sensibilizezi sufletul în fiecare zi și ai reușit să faci asta timp de aproape 17 de ani, și te ador și vreau ca tu să fii mami mea”, în urma acestor cuvinte Adele a rupt în două premiul Grammy pentru a-l putea împărții cu Beyonce, gest nemaîntalit până acum.

 

Se pare că artista nu o vede pe Beyonce ca fiind competitoarea sa și asta puteam observa atât din discursul ei cât și din gestul pe care artista l-a făcut.

Beyonce a răbufnit și ea în lacrimi și i-a transmis câtăreței de origine britanică toată iubirea.

 

 

Bianca Ion

Foto: Twitter

 

 

Citește și:

Câștigătorii Premiilor Grammy 2017

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton