Premieră în lumea manelelor! Liviu Guță a divorțat după un mariaj de 13 ani. La cine au rămas cei doi copii - EXCLUSIV

 Dana Enache
.

Șoc în lumea manelelor! Astăzi s-a înregistrat o premieră, respectiv primul divorț al unui cântăreț de muzică de petrecere, Liviu Guță. Artistul a decis să se separe de soția lui, după o căsnicie de 13 ani, cei doi semnând azi de dimineață actele la notar.

Un lucru este cert! Soliștii de manele țin la familie ca la ochii din cap și, până acum, n-am mai avut parte de niciun astfel de divorț. Dar iată că există și excepții! Este vorba despre Liviu Guță, cel care astăzi a divorțat oficial de Iuliana, femeia care i-a fost soție timp de 13 ani și care i-a dăruit doi copii, o fată și-un băiat, ambii acum elevi.

Zvonurile au apărut în momentul în care Liviu Guță a ales să-și schimbe statusul pe Facebook, trecându-și apelativul „Singur”. Și, cum nu iese fum fără foc, iată că speculațiile au fost adeverite în cursul zilei de azi, iar Liviu a confirmat informația, în exclusivitate pentru VIVA! „Da, este adevărat. Am divorțat azi, la notar, de comun acord, fără resentimente. Chiar azi s-a terminat totul. Copiii răman la ea, dar ne înțelegem, am rămas prieteni de dragul copiilor. E normal ca eu să o ajut în continuare! Nu pot spune motivele, important este că ne comportăm civilizat de dragul copiilor”, a declarat Liviu Guță, în exclusivitate, pentru VIVA!.

FOTO: Facebook

Liviu GuțăLiviu Guță

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton