Oana Roman: VIVA! Party 2018, evenimentul monden de la care nu ai voie să lipsești

.

Numărătoarea inversă pentru cea mai așteptată petrecere a anului a început! VIVA! Party are loc astă seară, la ora 19.30, într-un cadru de basm, într-una dintre cele mai frumoase grădini de vară din Capitală. Mai multe detalii despre eveniment aflați azi, la emisiunea Oana Punct Roman, difuzată pe pagina de Facebook revista VIVA!, începând cu ora 15.00.

Peste o mie de persoane sunt așteptate diseară la petrecerea VIVA! 2018, evenimentul monden care a reunit, de-a lungul anilor, vedete de marcă din toate domeniile: televiziune, muzică, sport sau actorie. Nici anul acesta nu va fi o excepție, cea de-a 19-a aniversare a revistei VIVA! anunțându-se a fi la înălțime. Personalități publice, bloggeri, influenceri, persoane ce activează în PR și Publicitate au răspuns prezent invitației noastre, petrecerea urmând să se desfășoare într-un cadru de poveste, într-un loc extrem de elegant și amenajat cu mult bun gust, ca în fiecare an. Nu vor lipsi cocktailurile, aperitivele fine și candy-bar-ul, invitații urmând să aibă parte de multe surprize pe care, însă, nu vi le putem dezvălui acum.


Vedetele și-au pregătit deja ținutele pentru petrecere și, potrivit surselor noastre, se pare că cele mai multe dintre prezențele feminine au optat pentru creații exclusiviste, create chiar de către designeri români. Oana Roman spune azi amănunte interesante din culisele evenimentului VIVA! Party, atât în ceea ce privește ediția actuală, cât și din anii trecuți! Totul, pe pagina de Facebook Revista VIVA!, la emisiunea Oana Punct Roman, începând cu ora 15.00.

Vă invităm, de asemenea, să rămâneți alături de noi, pe viva.ro, pentru a  vedea în timp real imagini de la mult așteptatul eveniment. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți si pe pagina de Facebook Revista VIVA! și pe Instagram, vivaromania, acolo unde vă vom oferi live-uri și filmări exclusive, ce vor surprinde în totalitate atmosfera de la petrecere.