Povesti la Carturesti

 Revista VIVA
.

Copiii care doresc sa afle de ce balaurii au 7 capete, de ce scot dragonii flacari pe nari, cine croieste rochiile printeselor, cum pot deveni invizibili si multe alte secrete ale personajelor lor preferate, trebuie sa mearga neaparat in fiecare sambata de la ora 11 la Carturesti, pe strada Arthur Verona 13.

Intr-un spatiu special amenajat, se pot intalni cu povestitori talentati si pot asculta povesti fara seaman despre intamplari si aventuri iesite din comun.

Sedusi de frumusetea afiselor si a ilustratiilor grafice, princhindeii isi fac noi prieteni si descopera ca cititul poate fi un lucru foarte amuzant.

Carturesti

O data pe luna sosesc la Carturesti, povestitori din tari vecine ori foarte indepartate. Ei le dezvaluie copiilor cum se poarta, mananca si vorbesc printesele si printii din tara lor. Si ca sa nu fie cu suparare pentru dinstinsii ascultatori, totul este tradus in limba romana de un mim sau de un actor priceput in problema (taina) limbilor straine.

Parintii si bunici au mai jos programul pentru luna martie:

Sambata, 21 martie, ora 11, Anca Zamfirescu (Teatrul Ion Creanga)
Sambata, 28 martie, ora 11, atelier de astronomie pentru copii ÅŸi lectura din „George ÅŸi cheia secreta a universului”, Stephen Hawking, Lucy Hawking.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton