Povestea rochiei de mireasă purtată de Jennifer Lopez, la nuntă. A îmbrăcat-o prima dată în 2001, când l-a cunoscut pe Ben Affleck

.

S-a aflat povestea rochiei de mireasă purtată de Jennifer Lopez la nuntă. Nu multă lume știe că nu e prima dată când artista a fost văzută în ea. Celebra cântăreață, cunoscută publicului și ca JLo, a îmbrăcat-o prima dată în anul 2001, atunci când l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț, Ben Affleck. Iată tot ce nu știai despre spectaculoasa piesă vestimentară!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Povestea rochiei de mireasă purtată de Jennifer Lopez la nuntă este una de-a dreptul fascinantă. Îndrăgita cântăreață a îmbrăcat-o prima dată în anul 2001, atunci când l-a întâlnit prima dată pe Ben Affleck. La acea vreme, artista a îmbrăcat-o pentru apariția ei în cadrul unei pelicule de succes. Tot acum s-a aflat și cât costă verigheta primită de la soțul ei.

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt oficial soț și soție. Cei doi s-au căsătorit weekend-ul trecut, în secret, în Las Vegas. Nunta lor a avut loc pe 16 iulie 2022, iar ceremonia a fost una destul de restrânsă, participând doar familia și cei mai importanți prieteni ai proaspeților însurăței.


Citește și: JLo și Ben Affleck, o poveste de dragoste ca-n filme.S-au căsătorit la 18 ani de la despărțire

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret:„În sfârșit am făcut-o’. Primele imagini de la nuntă

Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Anamaria Prodan:„Milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu …’

Citește și: De ce s-a despărțit Bogdan Mocanu de iubita lui misterioasă:„Pur și simplu, este o perioadă…’

Povestea rochiei de mireasă purtată de Jennifer Lopez la nuntă.


Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au ținut fanii pe jar încă din luna aprilie a acestui an, când existau semne clare că relația lor e din ce-n ce mai închegată. La acea vreme, în presa străină au apărut și primele speculații că cei doi artiști ar pregăti o nuntă fastuoasă. În ciuda zvonurilor, ceremonia a fost una destul de restrânsă.

Conform NBC, JLo și soțul ei, actorul Ben Affleck, s-au căsătorit civil pe data de 16 iulie 2022, în Nevada. După căsătorie, artista a trecut la numele soțului ei. Așadar, ea apare deja în acte sub numele de Affleck. Decizia ei a fost una surprinzătoare, pentru că multe dintre starurile internaționale, cum ar fi Beyonce sau Kim Kardashian, au preferat să-și păstreze numele de familie.


Deși au păstrat discreția în privința căsătoriei lor, ceremonia ținându-se în secret, ulterior, Jennifer Lopez a postat primele imagini de la nuntă. În acestea se vede clar că artista a purtat o rochie de mireasă albă, cu voal, absolut superbă. Dar nici partenerul ei nu s-a lăsat mai prejos. Ben Affleck a fost îmbrăcat la patru ace, într-un costum alb, cu papion negru.

Tot JLo a dezvăluite și primele detalii despre evenimentul emoționant. Se pare că mireasa a coborât dintr-un Cadillac decapotabil roz pentru a-și întâmpina invitații așa cum se cuvine.


„Când iubirea este reală, tot ce contează este că ne avem unul pe celălalt. Ne-am promis să ne iubim, să avem grijă unul de celălalt, se ne înțelegem, să fim răbdători, afectuoși și buni. Cea mai frumoasă noapte din viața noastră’, a transmis Jennifer Lopez.

A îmbrăcat-o prima dată în 2001, când l-a cunoscut pe Ben Affleck

Tot pe pagina ei web, Jennifer Lopez a dezvăluit cât de surprinsă a fost când a fost cerută de soție de Ben Affleck. Aceștia au decis să mai dea o șansă iubirii după aproximativ două decenii de la despărțire.


Jennifer Lopez a strălucit în ziua nunții ei. După apariția pozelor, mulți internauți și-au concentrat atenția asupra rochiei sale de mireasă, mai ales că li se părea cunoscută. Ei bine, piesa vestimentară e chiar din filmul „Gigli’, realizat în 2001, adică exact pelicula în care ea și Ben Affleck s-au cunoscut și s-au îndrăgostit.

Rochia de mireasă purtată de Jennifer Lopez în ziua cea mare e o creație Zuhair Murad. JLo a purtat și o a doua rochie, însă ceva mai simplă, la petrecerea restrânsă.


Cât a costat verigheta artistei

Jennifer Lopez a primit inelul de la Ben Affleck încă din luna aprilie, atunci când soțul ei a cerut-o în căsătorie. Acesta e mult mai scump comparativ cu vechiul inel de logodnă. E vorba despre un diamant verde, de 8,5 karate. Un specialist în bijuterii a estimat valoarea lui la peste 5 milioane de dolari.


Verigheta lui JLo a fost analizată chiar de către CEO-ul The Diamond Pro, Mike Fried. Acesta a susținut că o astfel de bijuterie poate valora chiar și peste 10 milioane de dolari.

„Un diamant verde de această mărime este incredibil de rar și ar depăși valoarea inelului lor de logodnă anterior’, a spus Mike Fried pentru Page Six Style.

Inelul inițial a costat mai puțin, mai exact 2,5 milioane de dolari. În trecut, JLo a purtat un diamant de culoare roz Harry Winston.

Sursă foto: Hepta, Instagram, OnTheJLo Newsletter, Pagesix.com