Povestea lui Kidd Strobe, contorsionistul care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu, la "Românii au talent"

.

Al treilea Golden Buzz din sezonul 9 de la „Românii au talent' a fost câștigat, în mod neașteptat, de un contorsionist. Tânărul Kidd Strobe a avut o prestație halucinantă și l-a făcut pe Andi Moisescu să apese butonul auriu!


Kidd Strobe a primit Golden Buzz la „Românii au talent', de la Andi Moisescu, pentru un număr de contorsionism incredibil.

Probabil că, în momentul în care Kidd Strobe a intrat pe scenă la Românii au talent cei mai mulți s-au gândit că tânărul de culoare va interpreta rap sau va dansa, însă cel supranumit Bonebreaker (cel care își rupe oasele) a avut un număr de contorsionism incredibil, la final fiind aplaudat în picioare de toată sala.

„Cu siguranță este foarte greu să te încătușeze cineva'


Cel care l-a trimis direct în semifinală a fost Andi Moisescu, extrem de impresionat de talentul lui Kidd. Vedeta PRO TV a spus că nu a mai văzut niciodată așa ceva, în timp ce Andra a folosit o sintagmă la care nu ne-am fi așteptat: „Sinceră să fiu, reprezentația ta a fost dată naibii‘ (în engleză a sunat și mai și!). Iar maestrul Florin Călinescu nu s-a dezmințit, dând-o, ca de obicei, pe glumă: „Cu siguranță este foarte greu să te încătușeze cineva, să-ți pună lanțuri sau să te închidă‘.


Din San Francisco, direct pe scena „Românii au talent'

Este dificil de explicat ce face Kidd Strobe, pentru că sfidează legile anatomice – pur și simplu, la un moment dat, atât spectatorii, cât și juriul și-au ferit privirile. Pentru Bonebreaker aceasta nu este însă prima încercare, el apărând și la ediția americană a concursului de talente, „Americas Got Talent'. Născut în San Francisco, el și-a descoperit singur talentul și apoi, după cum spune, i-a învățat și pe alții să facă asta… Kidd Strobe sau Frenchie Baby și-a făcut chiar și o trupă, ei având reprezentații pe stradă și la metrou, dar a decis că este momentul să-și încerce norocul și altfel, și așa a ajuns la „Românii au talent'.


Frenchie Baby aka Bonebreaker e faimos în online

Kidd Strobe este deja faimos în online, clipurile sale având zeci de mii de vizualizări pe YouTube datorită demonstrațiilor sale incredibile de contorsionism. Mișcările sale au fost remarcate și de marii artiști, și astfel  Bonebreaker a colaborat cu artiști ca Tyga, Lil John, Chris Brown și Will I Am. Mai mult, acum tânărul american cochetează și cu muzica rap și s-ar putea să ne surprindă în viitor… De ce nu la ultima reprezentație a Românii au talent?

Foto: PRO TV