Povestea emoționantă a lui Adrian Blidaru, de la Exatlon. Destinul i s-a schimbat radical, la 13 ani, după decesul ambilor părinți

.

S-a evidențiat imediat în echipa Faimoșilor, de la Exatlon, reușind să fie unul dintre cei mai puternici concurenți. Dar cine este, de fapt, baschetbalistul Adrian Blidaru? Povestea lui de viață ascunde evenimente dramatice, petrecute în copilărie, și poate smulge lacrimi chiar și celor mai insensibili oameni.

La 13 ani, vârsta la care copiii încep să guste din plăcerile vinovate sau mai puțin vinovate ale adolescenței, destinul i-a rezervat, Faimosului Adrian Blidaru, de la Exatlon, o lovitură teribilă. După câțiva ani de suferință cruntă, mama lui s-a stins din viață, pe patul de spital, după o luptă grea cu păcătoasa ciroză, ale cărei victime rar au șansă de scăpare. Și, cum un necaz nu vine niciodată singur, la scurt timp, copleșit de durere și neputincios în fața acestei situații, tatăl lui a ales să-și ia zilele, Adrian trezindu-se, alături de sora lui… al nimănui. Greu de crezut că un copil aflat în această situație dramatică ar putea să-și croiască un destin exemplar, dar iată că Adrian a izbutit.


 

Adrian Blidaru e unul dintre cei mai puternici concurenti de la Exatlon

 

Acum, la 32 de ani, este unul dintre cei mai valoroși baschetbaliști ai țării, tatăl a trei copii pe care-i iubește mai ceva ca pe ochii din cap și un om extrem de sufletist, după cum îl caracterizează prietenii Privind în urmă, Adrian pare împăcat cu tragicul destin pe care a fost nevoit să-l înfrunte și să-i țină piept, însă astfel de răni nu se vindecă niciodată, definitiv: „Până la 13 ani, momentul în care a murit mama, nu am dus lipsă de nimic. Eram o familie înstărită, tatăl meu fiind un bun afacerist. După moartea mamei, când nici nu apucasem să-mi revin psihic, fizic, să înțeleg ce se întâmplă cu mine, cu noi, să mă acomodez cu ideea că ea nu mai este, tată a decis să plece și el din această lume… Era trist, nu putea să gestioneze situația, nu putea să accepte ideea că mama nu mai e… Momentul în care am realizat că nici tata nu mai e… a fost momentul în care mi am pus prima dată întrebările „Ce fac de azi înainte? Încotro mă duc? Cine o să aibă grijă de mine?’ Și multe alte zeci de întrebări, la care nu prea avea cine să îmi răspundă… Analizând situația acum… Cred că a fost momentul în care copilul Adrian a devenit bărbatul Adrian… Timp de  aproape un an am dormit pe la mai toate neamurile… fără să îmi găsesc locul, iar la nici 15 ani am semnat primul contract cu baschetul și de acolo a început drumul meu’, a declarat Adrian, înainte să plece la Exatlon.


Asa arata Adrian Blidaru de la Exatlon, in copilarie

Adrian de la Exatlon are 3 băieți

Momentele în care, copil fiind, și-a vegheat mama pe patul de spital cu siguranță că au trasat puternic linia personalității lui Adrian, ca adult. Deși este un munte de bărbat, Adrian ascunde un suflet extrem de sensibil și nu se ferește să-și manifeste sensibilitatea în cercul ce apropiați. După cum ne-au mărturisit prietenii lui, Adrian este extrem de protector când vine vorba despre femei și despre copii, în special, și probabil acesta este și motivul pentru care și-a dorit să devină tată de la o vârstă fragedă. Acum, este tatăl a trei băieți și a reușit cu greu să se despartă de ei pentru acest proiect de anvergură, Exatlon.