Povestea emoționantă de viață a Danielei și a lui Florin de la Visuri la Cheie: ”Trebuie să văd dacă respiră, e ca o bombă cu ceas”

.

Povestea emoționantă de viață a Danielei și a lui Florin de la Visuri la Cheie. De mai mulți ani, cei doi formează o familie, iar din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii. Din nefericire, viața i-a pus de multe ori la încercare și în situații critice. El este paralizat, iar ea zilnic verifică dacă respiră cum trebuie. Pe lângă asta, se ocupă de creșterea copiilor și toate treburile din gospodărie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Viața i-a supus unui test de dragoste dur pe Daniela și pe Florin. Totul a fost roz la început și aveau numeroase planuri de viitor. Totul până într-o zi, când bărbatul a suferit două atacuri vasculare cerebrale și a rămas pe jumătate paralizat. Munceau la casa lor pe atunci, iar visul li s-a năruit într-o secundă.

Daniela a trăit un șoc în momentul în care a văzut ce se întâmplă cu soțul ei. Deși aveau numeroase planuri împreună, tot ce și-a dorit în acel moment a fost să fie viu. Aceasta nu putea accepta ca el să moară și copiii lor să nu aibă pe cine să mai strige tată.


Citește și: Cristina Joia de la Visuri la cheie a divorțat în secret:S-a întâmplat în urmă cu un an jumătate…

Citește și: Cu ce s-a ocupat arhitectul Andrei Samoil în pauza de 6 ani de la Visuri la Cheie:'De când sunt tată, am renunțat la …'

Citește și: Adda a scris o carte după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme:’Părinții mei vor afla multe lucruri noi’

Citește și: Jorge și-a dus fiul în vârstă de 5 ani la psiholog:’Mi-a spus să nu îl forțez’

Povestea emoționantă de viață a Danielei și a lui Florin de la Visuri la Cheie


Din fericire, Florin a reușit să supraviețuiască celor doua accidente vasculare, însă starea lui de sănătate este în continuare sub semnul întrebării. Bărbatul a rămas pe jumătate paralizat, iar în orice clipă poate avea cel de al treilea accident vascular, care să fie fatal. Soția lui trăiește zilnic cu teama că s-ar putea întâmplă această tragedie, motiv pentru care îi ascultă respriația constant.

„Când a venit acasă, a venit paralizat jumătate, dar știa cine suntem. Eu mi-am dorit să fie viu, când îl caută copiii pe tata, să fie acolo. Tot timpul trebuie să văd cum respiră, îl mai trezesc să-l întreb dacă e bine, e o bombă cu ceas și trebuie să fiu pe aproape’, a spus Daniela în timp ce vărsa lacrimi amare, potrivit Fanatik.ro.


Daniela: ‘Trebuie să pot – pentru asta e mama, nu? Să poată

Din acea zi critică, Daniela este și bărbat și femeie în casă. Ea se ocupă de tot ceea ce ține de treburile gospodărești, cât și casnice. Totodată, acordă o atenție sporită copiilor ei și educației lor. Puternică, mereu cu zâmbetul pe buze de față cu soțul ei și cu copii, Daniela se descarcă când este singură și încearcă din răsputeri să facă față.

Plâng când nu mă vede nimeni. Dacă eu nu mai pot, copiii ce or să facă? Trebuie să pot – pentru asta e mama, nu? Să poată’, a mai spus Daniela printre lacrimi.


Florin duce grija zilei de mâine privind sănătatea lui

După cele două accidente vasculare, de pe urma cărora a rămas jumătate paralizat, Florin a învățat o lecție importantă. Bărbatul a înțeles faptul că azi poți să trăiești, râzi, glumești, iar mâine să nu deschizi ochii de dimineață. Zilnic stă cu teama că în orice moment copiii lui ar putea rămâne fără tată, însă luptă și se încrede în puterea lui Dumnezeu.


„Nu poate să confirme nimeni dacă trăiești sau nu. Ești cu sabia deasupra capului’, a mărturist Florin.

Sursă foto: Facebook