Povestea impresionantă a Mariei Ojică de la SuperStar: "Mulți comentează cum arăt și că părinții mei..."

.

Maria Ojică este una dintre cele mai talentate concurente de la Superstar și preferata juriului, însă nu are o poveste de viață zugrăvită în roz. Tânăra de 21 de ani din Pașcani a suferit enorm din cauza jignirilor primite de lumea din jur pentru felul în care arată și, mai ales, pentru ocupațiile părinților ei. Maria Ojică este decisă să-i facă mândri de ea și să le închidă gura celor care au umilit-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA!DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Odată cu participarea la Superstar, Maria Ojică a făcut și o serie de mărturisiri legate de viața personală. Tânăra, a cărui talent muzical a fost lăudat de cei patru jurați, a dezvăluit faptul că, de-a lungul timpului, a fost umilită și jignită de anumite persoane, fiind judecată pentru aspectul său fizic. De asemenea, au existat și persoane care au comentat modul în care părinții acesteia își câștigă traiul zilnic.

Maria este extrem de emotivă şi plânge din orice, iar toată viaţa ei a avut parte de bullying. Copiii o necăjeau o jigneau din cauza kilogramelor în plus. Maria apela la fratii ei uneori ca să fie lăsată să ajungă la ore. Fraţii Mariei erau mai mari şi au fost sprijinul Mariei încă din copilărie.


Părinţii ei sunt oameni simpli, agricultori şi au câteva sere de legume şi flori. Au tarabe în piaţă, iar Maria spune că îi ajuta şi ea uneori.

‘Au fost foarte mulți oameni care comentează cum arăt și că părinții mei lucrează în piață. Cred că orice copil e dator părinților. Se ocupă cu grădina, tata plantează, mama e la piață zi de zi. Mă inspiră mama că e foarte puternică, niciodată nu a spus ‘nu’. Face mult prea mult pentru o femeie, pentru un om.

Mi-aș dori să pot să fiu ca ea, dar nu cred că sunt destul de puternică să fiu ca ea. Să-i fac pe ei mândri, asta mi-am dorit toată viața’, a spus Maria Ojică înainte de a urca pe scena SuperStar, în cea de-a doua gală a show-ului de la Pro TV.


De fiecare dată când este supărată şi are ceva pe suflet , Maria cântă şi cântă din inimă. Tânăra îşi deschide sufletul şi lasă toate supărările să iasă.

Citește și: Marisa Paloma a născut o fetiță. Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Totul despre „Revelionul lui Dan Negru din 2021.De ce Florin Piersic nu acceptă niciodată bani


Citește și: Șopârlă de la Animal X divorțează, după șase ani de căsnicie: „Relația noastră…

Maria Ojică, alintată de Moga „Adele de România'

Maria Ojică a intrepretat melodia artistei Adele – ‘Easy on me’, spre încântarea juriului, care nu a contenit cu laudele.

‘Asemănarea e izbitoare. (…) Mie mi-a plăcut, tu cânți cu o sinceritate… dar a fost foarte important că eu te-am crezut. Ai cântat piesa cu mult drag, o înțelegi’, a spus Carlas Dreams.

Raluka a fost și ea extrem de încântată de momentul Mariei: ‘Maria, am vrut să mă ridic în picioare din primul moment în care ai cântat, dar am stat aici ca să nu stric ceva. Ai fost impecabilă, ți-a iesit perfect piesa asta’.


Marius Moga, cel care i-a spus Mariei că este Adele de România își susține în continuare declarația: ‘Vreau să zic ceva, dar nu am de ce să mă leg. Mai ții minte când și-am zis că ești Adele de România? Ești 1 la 1. Să știi că ce aveți în comun e că e a ta. A lansat-o Adele, dar… Îmi place că transmiți emoție. O faci în felul tău, e ceva special la tine’.

Smiley este și el de acord că Maria Ojică este extrem de încântată: ‘Maria, o să fiu foarte scurt. Colegii mei îmi spun că am nas pentru oameni talentați, mă bucur că ți-a ieșit. Sunt foate bucuros că ți-a ieșit, sunt de acord total cu ei (n.r. jurații SuperStar)’.


Maria Ojică a cântat în orchestra de muzică populară din Paşcani

Maria Ojică a cântat de mică în orchestra de muzică populară din Paşcani, iar apoi a intrat la Liceul de Arte din Iaşi, unde a studiat canto clasic. Şi-a dorit mereu să facă muzică şi întotdeauna a făcut sacrificii pentru pasiunea sa. A făcut liceul la Iaşi, departe de familie. A locuit singură de când avea 15 ani.


A făcut şi un an la Conservatorul din Iaşi, însă nu a avut o experienţă tocmai plăcută din cauza profesorilor. Se trezea plângând în fiecare dimineaţă pentru că nu dorea să se ducă la cursuri. A hotărât să renunţe la Conservator, iar acum studiază la Facultatea de Geografie.