Poliția a intervenit la nunta lui Britney Spears. Fostul soț al artistei, arestat după ce a făcut scandal

.

Poliția a intervenit la nunta lui Britney Spears, eveniment ce a avut joi, 9 iunie. Oamenii legii au ajuns de urgență la fața locului, după ce fostul soț al artistei a venit neinvitat în curtea ei și a făcut scandal. Totul s-a petrecut chiar sub privirile invitaților, printre care s-au numărat și Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore, dar și alte nume celebre.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Ieri, 9 iunie, Poliția a intervenit la nunta lui Britney Spears. Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a-l aresta pe fostul soț al artistei. Bărbatul a fost încătușat după în curtea cântăreței, după ce a venit neinvitat la marele eveniment și a făcut un scandal monstru. Scena terifiantă s-a petrecut chiar în fața invitaților, printre care Madonna, Paris Hilton și alte staruri mari de la Hollywood.

Joi, 9 iunie 2022, Britney Spears s-a căsătorit cu logodnicul ei, Sam Asghari. Nunta a fost organizată chiar la vila artistei, situată în apropiere de Los Angeles. Petrecerea a fost însă spartă de fostul soț al cântăreței, care a venit neinvitat și a făcut scandal. Din cauza acțiunilor acestuia, s-a lăsat cu o arestare mai ceva ca în filme la eveniment, scenă pe care vedeta nu o va uita prea curând.


Citește și: Britney Spears a pierdut sarcina:„Un moment devastator pentru orice părinte’

Citește și: Britney Spears o acuză pe mama ei că i-a distrus viața:„Tata nu e suficient de deştept să…’

Citește și: Cătălin Măruță a primit un apel de la Andra în timpul filmărilor:'Nu mă panica'

Citește și: Ce intervenție și-a făcut Mara Bănică la nivelul feței.Cum arată acum

Poliția a intervenit la nunta lui Britney Spears

Britney Spears și logodnicul ei, Sam Asghari, se aflau în pline pregătiri atunci când fostul soț al blondinei a pătruns, neinvitat, în vila lor, scrie TMZ. E vorba despre Jason Alexander, cel cu care cântăreața a fost măritată în anul 2004. Aceștia au avut o căsătorie record, de doar 55 de ore.


Fostul soț al artistei, Jason Alexander, s-ar fi filmat, în direct, pe Instagram, unde se aude că-i spune unui agent de pază că a fost invitat. „Unde este Britney?’, întreabă el, de a traversa grădina şi de a intra într-un cort roz, decorat cu multe flori, scrie libertateapentrufemei.ro.


Fostul soț al artistei, arestat după ce a făcut scandal

Conform publicației străine menționate mai sus, la nunta lui Britney Spears a avut loc o altercaţie, iar Poliția a fost chemată imediat. Imaginile sunt desprinse parcă din filemele de acțiune. Jason Alexander a fost pus la pământ și încătușat de polițiști. Totul s-a petrecut cu privirile invitaților, printre care s-au numărat Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore și alte vedete.

Serviciile şerifului comitatului Ventura arată faptul că agenții au fost la fața locului, la casa lui Britney Spears, și au constatat că intrusul era căutat pentru fapte comise într-o altă altercaţie şi l-au arestat, scrie News.ro, care citează Variety. Jason Alexander ar fi susținut că Britney Spears a fost singura lui soție și că va încerca să distrugă nunta în orice mod.


Cântăreața a făcut o nuntă discretă, după ce a pierdut sarcina

Pe la jumătatea lunii mai, Britney Spears le-a mărturiusit internauțilot că ea și partenerul ei de viață, Sam Asghari, „şi-au pierdut copilul minune’. Artista anunțase că e gravidă la câteva luni după ce a scăpat de tutela tatălui.


„Cu cea mai profundă tristeţe a noastră trebuie să anunţăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii’, a scris Brintey Spears, pe rețelele sociale.

De asemenea, Britney Spears a mărturisit că a trecut printr-o perioadă devastatoare, după ce și-a pierdut copilul.

„Acesta este o perioadă devastatoare pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să aşteptăm să anunţăm până am ajuns mai departe, totuşi, am fost prea încântaţi să împărtăşim vestea bună. Dragostea noastră este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie’, a mai transmis ea.


Britney Spears are doi copii: pe Sean Federline, în vârstă de 16 ani, şi pe Jayden James Federline, 15 ani. Ei au rezultat din relația cu Kevin Federline.

Sursă foto: Instagram, Profimedia Images, Hepta