Ce planuri de viitor are Maria Speranța, fata Adrianei Trandafir: "Asta, cu notorietatea, e povestea mamei. Nu e și a mea"

.

Maria Speranța, fata Adrianei Trandafir, a vorbit despre planurile sale de viitor și ce carieră ar vrea să urmeze după ce termină studiile. Copiii vedetelor urmează, de regulă, pașii părinților, însă nu este și cazul Mariei Speranța. Deși s-a descurcat admirabil în fața camerei de filmat, la Asia Express, altele sunt planurile de viitor ale fiicei Adrianei Trandafir.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


La 22 de ani, Maria Speranța nu este 100% sigură de drumul ales în carieră, dar este cât se poate de convinsă că nu ar călca pe drumul bătătorit de mama sa, în showbiz. Fata Adrianei Trandafir nu a urmat o facultate în actorie, surprinzător pentru un copil de actor, ci una de bussines.

Ce planuri de viitor are Maria Speranța, fata Adrianei Trandafir


Maria Speranța a studiat la Haga, secția de Marketing, la Relații Internaționale.

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul ca să fie admisă la facultate, Maria Speranța a avut de completat un chestionar.

Și una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut: care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: „Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea'.


M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu… Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine, povestea Adriana Trandafir acum ceva timp.

Citește și: Adriana Trandafir, clipe de coșmar la Asia Express 4. Fiica ei, Maria Speranța, a avut nevoie de medic:’Am îmbătrânit 10 ani!’

Citește și: Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, participă la Asia Express:„O să ne testăm limitele


Citește și: Cine este Maria Speranța de la Asia Express. Nu-i calcă pe urme mamei ei, Adriana Trandafir

Maria Speranța admite însă din capul locului că nu se simte foarte confortabilă în relație cu lumea care a făcut-o cunoscută pe mama sa, cea a scenei și a televiziunii.

„Câteodată îmi spun da, altădată bat în retragere. Înclin să cred că nu voi merge pe drumul bătătorit deja de mama mea. Cu toate că am decis că e totuși vremea în care nu voi spune nu niciunei provocări’, a declarat Maria Speranța pentru playtech.ro.


Maria Speranța nu vrea să calce pe urmele mamei sale celebre, Adriana Trandafir

Maria știe sigur că din toamna va urma cursurile unei alte facultăți, la specializarea master. Cel mai probabil va alege Bucureștiul, poate și fiindcă dorul de familie e mult mai mare decât și-a închipuit în anii licenței.

Nu vrea să audă de actorie, televiziune, showbiz, totuși.

„Asta, cu notorietatea, e povestea mamei. Nu e și a mea!’, este convinsă Maria Speranța.


Maria Speranța susține într-un fel că un singur artist în casă e suficient:

„Mă uit cu mândrie la emisiunile mamei. Și cu bucurie. Când o văd cum vorbește cu ceilalți, cum încearcă să le transmită o serie de lucruri extraordinare, vă spun sincer că îmi devine și mai dragă decât este. Și într-un fel parcă reascult ce-mi spune și mie de foarte mult ori. Încearcă să te ridici atunci când ți se pare că îți este cel mai greu și să faci un pas mai departe!’.

Maria adaugă că știe sigur că mama sa are multă încredere în ea și că-i va respecta propria alegere, oricare va fi aceea.


Iar cel mai bun sfat primit vreodată de la mama sa aproape că i-a devenit o a doua natură, atât de des și l-a repetat: „Încearcă să fii un pumn de fier într-o mănușă de catifea!’.