Pique, gata să renunțe la carieră pentru Shakira! Cântăreața îl presează să plece de la FC Barcelona și să se mute în Paradisul celebrităților

.

Presa spaniolă scrie că ăsta ar fi sfârșitul carierei sale de fotbalist, însă Pique nu pleacă urechea la astfel de prognoze și este gata oricând să renunțe la FC Barcelona pentru fericirea iubitei sale, Shakira. Cântăreața insistă să se mute în Miami, Paradisul celebrităților de peste Ocean și fotbalistul nu se împotrivește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce echipa sa a fost înfrântă în meciul cu Bayern Munchen, în sferturile UEFA Champions League, umblă zvonul că Pique ar fi dispus să cedeze presiunilor venite din partea iubitei sale și să părăsească FC Barcelona.


Gerard Pique (33 de ani) a fost decepționat la finalul partidei pe care Barcelona a pierdut-o în fața lui Bayern Munchen, scor 2-8, în sferturile UEFA Champions League, notează digisport.ro.

La finalul jocului, Pique a declarat că este gata să plece de la Barcelona.


„Trebuie să vină sânge proaspăt. Dacă e nevoie, sunt primul care pleacă. Schimbări trebuie să existe peste tot.', a declarat apărătorul central.

Potrivit presei spaniole, Shakira se străduiește de ceva timp să-l convingă pe iubitul ei cu zece ani mai tânăr să se mute în Miami, Statele Unite.


Cei doi au mai locuit aici și destinația este una ideală pentru Shakira pentru că ar avea mai multe oportunități în carieră, dar ar fi și mai aproape de țara natală.

„A fost un meci oribil, o seară proastă. Mi-e rușine, ăsta este cuvântul. Nu se poate juca așa. Nu ne-a ieșit nimic în seara aceasta. Nici în prima repriză, nici în a doua.Sper ca acest rezultat ne va servi la ceva.’, a afirmat, abătut, Gerard Pique, la capătul meciului cu Bayern.


Shakira și Pique formează un cuplu încă din anul 2011. Ei au împreună au și doi copii, Milan și Sasha.

Motivul pentru care Shakira nu vrea să se mărite cu Pique

Dacă în majoritatea relaţiilor, bărbaţii sunt cei care se tem să facă
pasul cel mare şi amână cât pot nunta cu femeia iubită, în cazul
acesta, Shakira fuge de măritiş.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 10 ani, la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud şi de atunci sunt nedespărţiţi.

„Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă privească ca pe soția
sa, ci mai degrabă ca pe iubita sa, amanta sa. Ea ca acel fruct
interzis. Prefer să-l țin mereu în alertă, atent. Prefer să se gândească
că totul este posibil, depinde de comportamentul său
, a povestit Shakira în cadrul emisiunii 60 Minutes.