Philip de la Puterea Dragostei, după ce Berna l-a acuzat că a bătut-o: „Mi-a zis că mă iubește”

 Mirea Roxana
.

Berna și Philip Albu au format unul dintre cele îndrăgite cupluri de la Puterea Dragostei, dar relația lor a fost marcată de despărțiri și împăcări. Acum, și-au spus adio definitiv, iar Berna l-a acuzat pe Philip că a agresat-o fizic. Rerecent, acesta a ținut să spună și el partea lui de adevărat și a făcut primele declarații pe fondul acuzațiilor fostei iubite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Berna și Philip s-au cunoscut în casa Puterea Dragostei, însă relația lor a fost marcată de mai multe despărțiri și împăcări. Într-un final, și-au spus adio definitiv, iar apoi Berna l-a acuzat pe Philip că a agresat-o fizic într-un moment în care s-au întâlnit în Centrul Vechi. Philip a vrut să spună varianta lui de adevăr și a făcut primele declarații despre acest subiect.

be2be2

Ei bine, Philip Albu susține că nu este nimic adevărat din ceea ce a declarat Berna de la Puetrea Dragostei. „Nici nu știe să mintă, în primul rând. Eu eram în Centrul Vechi cu Marius și cu alți prieteni, acolo am văzut-o, m-am dus spre ea. Între timp, când mă duceam sprea ea, l-am chemat și pe Marius', a declarat Philip.

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei, noi detalii despre despărțirea de Philip:„Am vrut să cer ordin de protecție'

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Azrael Golden:„Sunt extrem de geloasă'

Citește și: Tristan Tate, replică acidă pentru Bianca Drăgușanu, după ce ea a spus că regretă relația:„Nici nu am fost…'

Citește și: Anamaria Prodan s-a afișat în compania unui alt bărbat, pe Instagram.Este un antrenor celebru

Philip de la Puterea Dragostei, despre acuzațiile aduse de Berna

Philip de la puterea Dragostei a declarat că Berna era în Centrul Vechi cu o prietenă și alți doi băieți. Acesta a vrut să îi atragă atenția fostei iubite asupra comportamentului ei pentru că acțiunile Berne, spune Philip, nu o fac de rușine doar pe ea, cât și pe el.

„Ea era cu o fată și cu încă doi băieți. Băieții ăia doi când m-au văzut au fugit și au rămas ea și prietena ei. Eu am oprit-o. Cu o săptămână înainte să mă văd cu ea, am sunat-o că am auzit niște lucruri urâte despre ea. Eu o credeam fată cuminte și ea, după ce ne-am despărțit.. Eu știam după ce ne-am despărțit că ea nu o să mai fie acea fată cuminte și o să se plimbe cu mai mulți băieți. Știam că o să fie așa și nu îmi doream, pentru că simt că mă face pe mine de râs, mai ales pe ea.

Eu am sunat-o și i-am explicat ce vorbește lumea și ea mi-a spus să nu ne postăm, să ținem totul secret, să păstram o relație de prietenie, să nu ne certăm, să nu ne postăm dacă mergem cu fete, cu băieți', a declarat Philip, pentru wowbiz.ro.

Philip spune că nu a agresat-o pe Berna de la Puterea Dragostei

Philip a spus că nu a agresat-o fizic pe Berna de la Puterea Dragostei în Centrul Vechi și că tânăra chiar i-a spus atunci că îl iubește. Acesta susține că doar a vrut să îi atragă atenția pentru că a auzit mai multe lucruri despre ea care nu  sunt demne de laudă.

Ea, fix după câteva zile, a făcut chestia asta, a fost la ziua cuiva și s-a postat cu cineva. Am sunat-o și i-am spus: ‘Păi ce faci? Îmi spui mie să nu fac chestiile alea și tu le faci?’. Am avut discuție, a început să vorbească urât, am vorbit și eu urât și i-am spus: ‘Pentru ce ai vorbit, când o să ne vedem o să avem noi o discuție!’, dar nu am zis că o ameninț. Ea în Centrul Vechi, când m-a văzut, a fugit. Și am oprit-o și am vorbit chiar frumos cu ea, fără nervi.

Am întrebat-o dacă e adevărat, că am auzit și alte lucruri pe care nu vreau să le zic, că mi-e mie rușine. A zis că nu, apoi mă lua în brațe, să-mi zică că mă iubește. Ea zice că am tras-o de păr, păi dacă o trăgeam de păr nici nu aveam de ce păr s-o trag, că rămâneam cu extensiile ei în mână. O fată care povestește că e bruscată sau amenințată nu discută chestiile astea răzând”, a continuat să povestească Philip Albu, de la Puterea Dragostei.

Marius Bogdan, despre ce s-a întâmplat între Philip și Berna

Marius Bogdan, fost concurent și el de la Puetrea Dragostei, spune că a fost și el prezent în Centrul Vechi în acea seară. Acesta susține afirmațiile lui Philip și spune că nu era posibil ca Berna să fi fost agresată, având în vedere că erau polițiști în jur.

„Eu am plecat la un moment dat de lângă ei. M-am asigurat că nu se ceartă și am plecat. După 20 de minute au venit împreună. Adică Berna, dacă tu te simțeai amenințată, nu continuai să te plimbi cu Philip prin Centrul Vechi. I-am dat și un pahar de șampanie, apoi am coborât la barieră, să mergem la o altă locație.

Adică băi, dacă îți era frică, aveai discuția respectivă și apoi plecai, te întorceai la treaba ta. De tras de păr în Centrul Vechi la ora 22:00, n-ai cum să o faci, pentru că este poliție, discuția a avut loc în fața clubului, nu a fost pe un gang, acum ce i-o fi zis Philip, că o fi jignit-o, asta nu știu, sau dacă după două zile s-au întâlnit și el a bruscat-o sau a jignit-o, nici asta nu știu, dar acolo, punctual, nu s-a întâmplat asta. Eu vorbesc strict de seara aia și în seara aia nu s-a întâmplat asta. Cel puțin nu în Centrul Vechi„, a povestit și Marius Bogdan, pentru aceeași sursă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton