Philip Baker Hall, din serialul Seinfeld, a murit. Avea 90 de ani: „La final...”

.

Philip Baker Hall, actorul din serialul Seinfeld, a murit. Regretatul artist s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani. A avut o carieră colosală, de aproape jumătate de secol, timp în care s-a dedicat trup și suflet publicului pe care l-a iubit atât de mult. Soția lui, Holly Wolfle Hall, a dezvăluit cum și-a petrecut maestrul ultimele clipe. Iată ce a făcut starul de la Hollywood!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Philip Baker Hall, din serialul Seinfeld, a murit. Este vestea ce i-a întristat pe fanii săi, dar și pe colegii lui de breaslă de la Hollywood. Starul internațional s-a stins din viață la 90 de ani, lăsând în urmă multă durere în sufletele apropiaților săi. Actorul a avut o carieră demnă de laudă, fiind implicat în numeroase proiecte, vreme de aproape jumătate de secol.

Este doliu în lumea artistică, după ce actorul Philip Baker Hall. Până la 90 de ani, acesta a apărut în numeroase proiecte de succes. A avut roluri celebre în „Seinfeld’, „Hard Eight’, dar și în „Zodiac’. Actorul american s-a stins din viață duminică, în Los Angeles, California, iar soția lui a dezvăluit cum au fost ultimele sale clipe.


Citește și: Oana Ciocan, despre experiența de la Survivor 2022:'Nu am ajuns la o stabilitate financiară atât de bună'

Citește și: Cum arată apartamentul în care stau Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru.Primele imagini cu locuința nou amenajată 

Citește și: Viața campioanei la scrimă Ana Maria Brânză, după retragerea din activate:Corpul meu îmi spunea: gata! Stop! Am nevoie să mă odihnesc!’ / EXCLUSIV

Citește și: Regina Letizia a Spaniei, apariție fabuloasă într-o rochie albă, semitransparentă, de 96 de dolari


Philip Baker Hall, din serialul Seinfeld, a murit

Philip Baker Hall a fost cunoscut, mai ales, pentru rolul „polițistului de librărie’, care era în căutarea unei cărți, în ‘Seinfeld’. Holly Wolfle Hall, soția actorului din ultimii 40 de ani, a povestit că actorul era înconjurat de toți cei dragi atunci când și-a dat ultima suflare. Femeia nu a dezvăluit detalii despre cauza decesului, însă a sugerat că artistul s-a simțit bine până acum câteva săptămâni.


De asemenea, ea a spus că starul american și-a petrecut ultimele zile într-o stare bună de spirit, reflectând asupra vieții lui. Holly Wolfle Hall a ținut să precizeze și faptul că Philip Baker Hall nu s-a retras niciodată din actorie.

„Vocea lui la final a fost la fel de puternică’, a declarat Holly Wolfle Hall pentru presa străină, citată de spynews.ro.

Actorul avea 90 de ani

Philip Baker Hall a avut o carieră colosală, de aproape jumătate de secol. La început, actorul a lucrat mai mult în teatru decât în film și televiziune, după mutarea lui în Los Angeles, în anul 1975, din orașul lui natal, Toledo, Ohio.


Cariera lui Philip Baker Hall a cunoscut un succes uriaș abia în 1997, odată cu apariția lui în „Hard Eight’. Cu toate acestea, cea mai reconoscibilă apariție a lui a fost cea din cadrul sitcom-ului „Seinfeld’. În peliculă, el interepreta rolul lui Lt. Joe Bookman, un investigator de librărie care vine pe urmele lui Seinfeld pentru o carte nereturnată de mulți ani, „Tropic of Cancer'.

Larry David, producătorul sitcom-ului, a susținut, mai demult, că nimeni nu l-a făcut să râdă mai mult decât Philip Baker Hall.


Alte două actrițe din Seinfeld au murit anul acesta

Philip Baker Hall a apărut și în alte producții faimoase. Printre acestea se numără: :'The Insider', „60 Minutes' „Dogville', „The Truman Show', „The Talented Mr. Ripley' „Zodiac' „Argo', „Rush Hour' și chiar în sitcom-ul „Modern Family.' Ultima dată când publicul l-a văzut într-un serial a fost în 2020, în pelicula „Messiah.'


Anul acesta, fanii „Seinfeld’ au mai primit o lovitură grea. În aprilie a murit și actrița Liz Sheridan, care a jucat rolul mamei lui Jerry în serial. În aceeași lună s-a stins din viață și Estelle Harris, cea care interpreta rolul mamei lui George Costanza în același sitcom.

Sursă foto: Captură video, Hepta