Ce s-a întâmplat la parastasul de 6 luni pentru Petrică Mîțu Stoian! Ce a găsit Steliana Sima în camera artistului

.

Au trecut 6 luni de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, iar familia și prietenii s-au adunat la parastas și i-au cinstit memoria. Cântăreața Steliana Sima a scris un mesaj emoționant cu prilejul acesta și și-a exprimat durerea pentru pierderea bunului său prieten, Petrică Mîțu Stoian.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Petrică Mîțu Stoian a murit pe 6 noiembrie 2021 din cauza unor complicații post-COVID, iar moartea sa a generat o adevărată furtună de emoții printre cei dragi. Steliana Sima nu poate crede nici acum că bunul său prieten nu mai este și a scris un mesaj emoțioant cu ocazia parastasului de 6 luni.

Imagini de la parastasul de 6 luni al lui Petrică Mîțu Stoian


Pe data de 6 mai se împlinesc șase luni de când Petrică Mâțu Stoian a plecat dintre noi. Sâmbătă, apropiații au organizat un parastas la Craiova, acolo unde cântărețul își doarme somnul de veci.

Steliana Sima a fost și ea prezentă la parastas, iar aceasta a publicat pe Facebook mai multe imagini de la Craiova. Vedeta a publicat și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare unde precizează că îi este foarte dor de cel care i-a fost prieten o viață.

‘Pomenirea de șase luni a colegului meu drag Petrică Mâțu Stoian. Greu de crezut, greu de înțeles, greu de acceptat! Mi-e tare dor de tine! Dumnezeu să-l odihnească în rândul celor drepți!’, a scris Steliana Sima pe Facebook.


Steliana Sima a postat pe paginile de socializare și imagini de la parastasul de șase luni a maestrului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian.

Citește și: Cum a început prietenia dintre Adela Popescu și Alina Chivulescu:„Avem perioade în care nu vorbim deloc și asta din cauza…


Citește și: Cine este preotul Constantin Necula.Povestea emoţionantă a crucii pe care o poartă la piept

Cine s-a ocupat de parastasul de 6 luni al lui Petrică Mîțu Stoian

De toate parastasele cântărețului s-a ocupat Doru Gușman, impresarul cântărețului, iar acesta a decis să îngroape securea războiului și cu surorile regretatului artist, după ce au avut un scandal uriaș la scurt timp după înmormântarea interpretului.

Aceștia s-au împăcat cu ocazia parastasului de trei luni al lui Petrică Mîțu Stoian, când impresarul Doru Gușman s-a ocupat de tot și a invitat-o și pe sora artistului, Maria Tărchilă.


‘Doru a fost cu ideea să facă parastasul de trei luni, eu nici nu știam că se face. M-a chemat la parastas printr-un sms. Am crezut inițial că a greșit numărul de telefon. Apoi, dacă a văzut că nu răspund, m-a sunat. Mi-a zis așa: `Uite, eu fac pomenire de 3 luni pentru Petrică, dacă vreți vă aștept la parastas`


Am sosit de la Arad la Craiova. S-a făcut o slujbă, acolo, la mormânt, unde s-au împărțit pachete cu mâncare. Apoi, am vrut să plec spre casă, dar Doru ne-a invitat la masă, în casa în care a locuit Petrică. Am zis să nu-l refuz, să creadă că-s nepoliticoasă, era pentru fratele meu.

Eu nu am nimic cu Doru Gușman, nu ne certăm pe lucruri, vedem cine și ce are dreptul, ce este și ce nu este. Eu trebuie însă să-mi iau lucrurile din casa din Craiova, în care a locuit Petrică.
Acea casă însă am înțeles că e de fapt a statului, e de patrimoniu. Iar alte case nu știu să fi avut, mai e doar casa noastră de la țară’
, a spus Maria Tărchilă atunci, pentru Impact.ro.


Ce a găsit Steliana Sima în camera lui Petrică Mîțu Stoian, la parastasul de 6 luni

Prezentă la parastasul de 6 luni al lui Petrică Mîțu Stoian, Steliana Sima a mers în casa regretatului artist și a avut o mare surpriză când a ajuns acolo.

Ea a ținut să-l roage pe Doru Gușman, cel care i-a fost impresar artistului, să o lase să stea câteva minute în camera unde cântărețul stătea.

‘Am fost și în camera lui. E exact cum a lăsat-o. Doru a fost drăguț și m-a lăsat să mă reculeg în camera lui Mîțu. E patul lui așa cum îl lăsase și între perne e tabloul lui. Stai așa și te gândești… uite cum le-a lăsat pe toate, uite unde se bucură, unde se pregătea să vină să încânte publicul… te năpădesc toate gândurile’, a povestit Steliana Sima într-o emisiune TV.


Steliana Sima a povestit că Doru Gușman s-a ocupat de parastas până la cel mai mic detaliu.

‘Eu am mers de dimineață pentru că am vrut să particip la tot. Am fost la el acasă, și cu domnul profesor Gușman am plecat la Biserica, s-au făcut toate cele creștinești, apoi la cimitir s-a făcut slujba. A fost organizat și ținut cont de cel mai mic detaliu. Doru, de fiecare dată când face ceva, spune: asta îi plăcea lui, așa ar fi vrut el… o face pentru sufletul lui’, a mai zis artista.


Constantin Enceanu a lansat un cântec în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian au fost prieteni de-o viață, iar trecerea în neființă a celui din urmă l-a devastat pe artistul de 58 de ani. Cu toate acestea, și-a găsit puterea de a-i aduce un omagiu special prietenului său.

„E foarte mult suflet pus în acea melodie, e tot ceea ce am simțit eu pentru prietenul meu Petrică. Nu am putut să vin cu ea pe piață mai repede pentru că interioarul meu nu a putut să reacționeze, nu-mi venea să cred că Petre nu mai este printre noi. Nici la ora actuală nu cred. Mi-a fost foarte greu să mă împac cu această idee și au fost nopți în care am stat, am luat pixul în mână, un carnețel și notam acele versuri, ce simțeam eu’, a spus Constantin Enceanu.