Petrică Mâțu Stoian a slăbit 24 kg în urma unui șoc imens: "M-a făcut să-mi piară pofta de mâncare"

.

Petrică Mâțu Stoian a slăbit 24 de kg, dar nu pentru că a ținut o dietă anume, ci în urma unui șoc imens, care i-a tăiat pofta de mâncare. Artistul de muzică populară a pierdut un om foarte drag, iar tragedia l-a afectat atât de puternic încât n-a mai putut să mănânce nimic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Petrică Mâțu Stoian a fost invitat în emisiunea lui Măruță de la Pro TV și gazda show-ului s-a șocat atunci când l-a văzut atât de slab. Cătălin Măruță a aflat, astfel, că artistul de muzică populară a slăbit 24 de kg într-un timp foarte scurt, din cauza unei tragedii.


Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit.


M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 20 și ceva. O să încerc să trec peste acest moment’, a mărturisit Petrică Mâțu Stoian.

Petrică Mâțu Stoian a slăbit 24 kg în urma unui șoc

Citește și: Reghe, vacanță în Grecia fără Anamaria Prodan. Reacția impresarei:Nu-l acopăr sau ceva…

Citește și: De ce a fost operată Cati, soția lui Adrian Minune, de urgență


Citește și: Andreea Mantea revine la TV

Artistul de muzică populară a lucrat în trecut și în Siderurgie, iar acum se laudă cu o pensie frumușică după anii de activitate. De asemenea, el a garantat fanilor că nu s-a retras și nici nu o va face prea curând, așa că este liber la evenimente și petreceri. 

„M-am pensionat, am o pensie frumoasă, dar continui să-mi duc activitatea mai departe. S-a scris că m-am retras pentru că mi-am făcut o căpșunărie, dar nu a fost așa. Eu continui să cânt! Am cotizat la stat 42 de ani, iar acum vreau să am și eu o pensie.


Este o pensie bună și sunt mulțumit. Am lucrat anterior în siderurgie, nu am fost mereu pe scenă. Am avut grupa I de risc și am ieșit bine. Sunt un pensionar fericit și încă talentat’, a mai declarat Petrică Mâțu Stoian.