Persoanele care au amenințat-o pe Maia Morgenstern cu moartea au fost identificate. Un tânăr a fost reținut

 Dumba Gabriela
.

Un tânăr a fost reținut în cazul actriței Maia Morgenstern. Echipele Antitero ale SRI au intervenit în această anchetă și două persoane au fost identificate după mesajul de amenințare trimis Maiei Morgenstern.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Brigada Antitero a SRI a colaborat cu Poliția Română în ancheta referitoare la mesajele de amenințare făcute la adresa directoarei Teatrului Evreiesc de Stat, Maia Morgenstern. În urma cercetărilor au fost identificate două persoane, dintre care una a fost reținută, potrivit Realitatea PLUS.

6218157662181576

Amenințările cu moartea au vizat-o pe Maia Morgenstern și pe fiica sa. De asemenea, în scrisoarea publicată pe Facebook scrie că toți colegii actriției vor fi și ei omorâți. La finalul mesajului antisemit scrie „din partea partidului AUR'.

Ulterior, liderul AUR a transmis un mesaj public în care explică faptul că este vorba despre o intoxicare:

„Alianța pentru Unirea Românilor a luat act cu stupefacție de atacul degradant, antisemit și suburban la adresa doamnei Maia Morgenstern, un artist emerit și îndrăgit de românii de pretutindeni, promotor neobosit al culturii evreiești în România, o cultură care face parte din fibra culturală a poporului român'.

Citește și: Ce salariu are Maia Morgenstern.Actrița a strâns o avere colosală!

Citește și: Claudiu Istodor, adevărul despre relația cu Maia Morgenstern. Cum se înțeleg, în realitate, după divorț:'Relația e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă' / INTERVIU

Citește și: Dani Oțil va fi tată pentru prima oară.Gabriela Prisăcariu e însărcinată și a postat prima fotografie cu burtica de gravidă

Mesajul de amenințare primit de Maia Morgenstern

Maia Morgenstern a făcut public mesajul primit înainte de Paștele evreiesc. În mesajul cu titlul „O plângere, dacă nu vă supăraţi, de la un cetăţean îngrijorat!’, Maia Morgenstern este amenințată că va fi supusă, împreună cu fiica sa, la tratamente inumane, înainte de a le omorî. Totul ar fi pornit de la faptul că actrița ar fi vorbit despre prietenul autorului mesajului.

„Sunteţi o adunătură de proşti şi am vrut să vă anunţ că intenţionez să o omor pe nenorocita aia de Maia Morgenstern pentru că a îndrăznit să vorbească împotriva prietenului meu, pentru că a stârnit ceva. Tipa asta nenorocită, t**** asta a avut tupeul să vorbească împotriva prietenului meu, ey? O să-ţi spun că această jidancă are zilele ei numărate. În numele prietenului meu, vă pot promite că intenţionez să-i dau foc teatrului vostru idiot de idiş, violând-o pe fiica lui Morgenstern, Calabria, omorând fiecare actor din această gaură murdară de şobolani; omorându-vă pe fiecare dintre voi, pentru că aţi făcut atâta tam-tam despre ce i-a spus prietenului meu.

Maia Morgenstern, amenințată: „Intenţionez să o arunc într-o cameră de gazare’

Nenorocito de jidancă, pleacă naibii din ţara mea, Maia. Vreau să-i spui cât de murdară şi inumană este. Nu mă voi opri până nu va fi jumulită de vie. Până termin de măcelărit. Până când escapada ei murdară de viaţă va fi complet întoarsă cu susul în jos, familia ei aruncată într-o nenorocită de tabără de muncă, intenţionez să o arunc într-o cameră de gazare, într-un cuptor murdar unde o voi arde pe ea şi pe copiii ei murdari după ce-i termin de violat. E moartă, jidanca asta e mort, îţi spun eu’, este mesajul dur primit de actriță.

Kelemen Hunor, după ce actrița Maia Morgenstern a fost amenințată cu moartea

UDMR este alături de Maia Morgenstern și de comunitatea Teatrului Evreiesc de Stat, transmite Kelemen Hunor.

„Deși sunt sigur că cei care astăzi recurg la amenințări cu moartea din motive antisemite sunt în minoritate, noi nu putem fi indiferenți și nu trebuie să trecem nimic sub tăcere. Nu trebuie nici să uităm pentru că, de-a lungul istoriei, evenimentele tragice au avut loc atunci când a existat o lipsă de solidaritate din partea majorității societății', este mesajul lui Kelemen.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton