Pepe și Raluca Pascu sunt divorțați, dar fac Paștele împreună: "Sărbătoarea se petrece în familie!"

 Dumba Gabriela
.

Pepe și Raluca Pascu au luat exemplul cuplului Ioana și Ilie Năstase, care petrece Paștele împreună, deși divorțul bate la ușă. Astfel, Pepe a confirmat că de Paște va sta la aceeași masă cu fosta soție, chiar dacă au divorțat pentru că, spune el, „această sărbătoare se petrece în familie”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu două luni, Pepe și Raluca au divorțat la notar, însă de Paște vor fi împreună. Ceea ce părea un zvon a fost confirmat de artist, care a afirmat că o familie trebuie să fie împreună într-o zi de sărbătoare și, prin urmare, el, Raluca și fetele lor, vor sta la aceeași masă.

catalin-maruta-despre-divortul-dintre-pepe-si-raluca-3-840×500catalin-maruta-despre-divortul-dintre-pepe-si-raluca-3-840×500

Mai mult decât atât, concurentul de la 'Te cunosc de undeva' așteaptă cu nerăbdare momentul în care toată familia se va strânge la masa de Paște.

Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună', a declarat Pepe, potrivit playtech.ro.

Cât despre reacția Ralucăi Pascu vis-a-vis de afirmațiile făcute de fostul său soț, bruneta a preferat să fie rezervată și a mărturisit că va merge pe mâna artistului. Va fi după cum va dori Pepe!', a spus și Raluca Pascu pentru sursa citată.

Citește și:

Irinel Columbeanu, dezvăluiri neașteptate despre fosta soție: „Monica nu este căsătorită'

Adda, dietă strictă timp de 9 luni, din cauza problemelor de sănătate: „Probabil o să slăbesc, o să mă usuc de tot'

Claudia Pătrășcanu scoate AS-ul din mânecă și îl acuză pe Gabi Bădălău că ar avea o amantă: „Minciuna are picioare scurte'

Ce surpriză le-a pregătit Pepe fiicelor sale, de Paște

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Pepe și Raluca au obținut custodia comună a fiicelor lor, iar amândoi se vor gândi serios la ce cadouri le va aduce Iepurașul micuțelor. Artistul a declarat că fetițele sale vor avea întotdeauna ceea ce va fi necesar și chiar se gândește la o surpriză pe cinste cu ocazia sărbătorilor ce vor veni.

Au şi vor avea mereu tot ceea ce le va fi necesar. Poate chiar puţin mai mult. Îmi cunosc bine fetele, nu sunt pretenţioase. Dar nici nu pot să vă dezvălui cu ce va veni Iepuraşul, fiindcă o surpriză trebuie să rămână o surpriză.

Voi mai discuta cu ele, cu câteva zile înainte de Paşti. Abia atunci, noi şi Iepuraşul vom avea o imagine clară asupra viitoarelor surprize!', a mai adăugat îndrăgitul artist.

De la cine a primit Raluca Pascu un buchet uriaș de trandafiri

Pe 18 aprilie, Raluca Pascu a împlinit 30 de ani și într-una dintre fotografiile de la ziua ei a apărut cu un buchet uriaș de trandafiri, poză apreciată ulterior și de Pepe pe Instagram.

Postarea fostei soții a lui Pepe a venit însoțită și de un mesaj prin care le-a mulțumit tuturor pentru urări.

'#30thbirthday 🎂 Vă multumesc din suflet că v-ati gândit la mine, vă mulțumesc pentru gândurile bune si sper ca tot ceea ce mi-ati dorit mie să vi se întample și vouă.❤️ #30thbirthday ❤️', este mesajul care a însoțit postarea Ralucăi Pastramă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton