Pepe, primele declarații după nunta cu Yasmine: "Da, am intrat în belele"

.

Pepe s-a căsătorit cu Yasmine Ody, femeia care în urmă cu doar o lună l-a făcut tată de băiat. Evenimentul a avut loc în luna aprilie, după cum a dezvăluit fratele lui Pepe, însă artistul abia astăzi a recunoscut că s-a însurat pentru a treia oară cu Yasmine și a glumit spunând că a intrat în belele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Nunta lui Pepe a fost una discretă, la care au participat doar familiile și prietenii foarte apropiați ai săi și ai lui Yasmine. Evenimentul a avut loc în primăvară, dar nu s-a aflat decât acum, când tânăra a fost surprinsă pe plajă purtând un inel pe inelarul mâinii stângi. Astăzi, Pepe a confirmat că este adevărat, s-a însurat a treia oară.

Pepe, primele declarații după nunta cu Yasmine


Ionuț Pascu, alias Pepe, împlinește 43 de ani astăzi, pe data de 20 iulie și tot astăzi s-a aflat că s-a însurat cu femeia care l-a făcut tată de băiat în urmă cu o lună.

Pepe a declarat în nenumărate rânduri că are planuri mari cu Yasmin, iar lucrurile par să se miște în acest sens. În urmă cu câteva săptămâni Yasmine a fost surprinsă la plajă cu un inel pe mâna stânga, moment în care s-a speculat că Pepe și-a cerut iubita în căsătorie.

În urmă cu puțin timp Yasmine și-a schimbat numele de utilizator pe Instagram. Dacă înainte se numea ‘Ody pe rețeaua de socializare, acum se numește ‘Pascu. A fost un detaliu care a dat din nou de bănuit că cei doi s-au căsătorit în secret.


‘Da, am intrat în belele, a spus Pepe pentru spynews.ro, evitând să dea detalii despre eveniment.

Citește și: Pepe a postat prima fotografie cu fiul lui:Mic și somnoros

Citește și: Cum arată Yasmine, iubita lui Pepe, la câteva zile după ce a născut.Prima imagine cu tânăra mămică


Pepe a făcut nunta cu Yasmine în aprilie

Paștele din acest an a fost unul diferit pentru Pepe pentru că, în Ajunul sărbătorii, el și Yasmine au spus cel mai hotărât „DA’ în fața ofițerului de la Starea Civilă.

„Pepe și Yasmine s-au căsătorit în aprilie, ei nu vor să facă tam-tam pe tema asta, nimeni din familie nu dorește să iasă în față cu nimic.


Pepe e artist, el e mai liniștit dacă nu face declarații despre viața personală. Este foarte bine așa, chiar nu are nevoie să spună lucruri pentru a se scrie despre el.

Evenimentul a avut loc în familie, am fost doar apropiații. Sunt de ceva timp căsătoriți, s-a aflat acum, dar ei sunt de ceva timp.

Cei care doresc să apară le doresc mult succes, să fie exact cum își doresc, familia noastră e mai liniștită așa’, a declarat Gianni Pascu, fratele lui Pepe, pentru Click!.

Alina Pușcaș, mesaj pentru Pepe în ziua în care s-a aflat că a făcut nuntă cu Yasmine


„Nu pot să nu încep cu un mare mesaj de la mulți ani pentru Pepe. La mulți ani prietenul meu și colegul meu de platou, în calitate de prezentator TV acum și nu de concurent. (…) Ce să zic. Să fi fericit, să ai o viață așa cum ți-o dorești.

Sincer, cred că Pepe este singurul om care nu a avut niciodată o urmă de hate, de răutate. Niciodată. Este singurul om pe care îl știu așa. Nu cred ca trăiește cu noi în România, nu știu ce să zic. (…)', este urarea emoționantă făcută de Alina Pușcaș pentru Pepe, pe contul ei personal de Instagram.


Yasmine este a treia soție a lui Pepe

Pepe se află la a treia căsnicie. În trecut, el a fost însurat cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat în anul 2011.

Apoi, Pepe și-a găsit liniștea în brațele Ralucăi Pastramă, cu care s-a iubit vreme de opt ani și alături de care are două fetițe, Rosa Alexandra și Maria.

Pepe și actuala sa soție, Yasmina, s-au cunoscut în urmă cu mai bine de cinci ani, pe platourile de filmare. Ea făcea parte din echipa artistului și se ocupa de machiajul acestuia. Între timp, au devenit soț și soție și părinții unui băiețel.