Pepe, o primă victorie în lupta pentru avere cu Raluca Pastramă. Decizia magistraților

 Dumba Gabriela
.

Pepe a obținut o victorie în instanță, în lupta pentru avere cu Raluca Pastramă. Soția artistului a făcut un pas înapoi, iar apropiații speră ca cei doi să se împace și să rămână o familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pastramă a decis să-și retragă acțiunea în instanță împotriva lui Pepe în legătură cu anularea hotărârii AGA de la firma care administrează grădinița pe care soția interpretului o conduce. Este vorba despre bunuri de sute de mii de euro pe care cei doi le aveau pe firmă, disputate la partaj.

Pepe-fiice-19-1Pepe-fiice-19-1

Judecătorii au oprit procesul după ce Raluca și-a retras acțiunea

După ce Raluca și-a retras acțiunea, magistrații au spus stop procesului. 'Ia act de renunțarea reclamantei la judecata cererii. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței', se arată în hotărârea instanței, citată de wowbiz.ro.

Pepe și Raluca Pastramă sunt acționari la firma care administrează grădinița pe care aceștia au deschis-o în sectorul 2 și la care femeia este directoare. Conform informațiilor apărute în presă, printre bunurile trecute de aceștia 'pe firmă' se numără un imobil de 400.000 de euro din Pipera și două automobile de lux în valoare de aproape 100.000 euro.

La un moment dat s-a zvonit chiar că Pepe a încercat s-o elimine pe Raluca din firmă, lucru care a făcut-o pe aceasta să-i deschidă un proces pe care, iată, acum l-a retras.

Citește și:

Oana Frigescu și Andrei Badiu din nou la tribunal, la 9 ani de la divorț. S-au dat în judecată reciproc

Drama neștiută a fostei crainice TVR, Sanda Țăranu. De ce nu a avut copii: „M-aș fi lăsat de meserie”

Ce nu se vede la Survivor. Imaginile care nu se dau la televizor: „Poți să mori acolo…'

Raluca Pastramă s-a mai răzgândit o dată

Pe de altă parte, nu este prima dată când Raluca Pastramă îi deschide un proces lui Pepe și apoi își retrage acțiunea. La fel s-a întâmplat și la sfârșitul anului trecut, atunci când Raluca a reclamat că a fost agresată de cântăreț și a cerut împotriva acestuia un ordin de protecție. Și atunci, Raluca s-a răzgândit și a cerut judecătorilor anularea procesului.

„Raluca este cea care caută pace cu Pepe. La tribunal i-a transmis lui Pepe foarte spășită că nu mai vrea scandal, că vrea să se înțeleagă, că a făcut tot scandalul cu ordinul de protecție pentru a putea să ia custodia fetelor, așa cum au sfătuit-o cei din familie’, spuneau apropiații cuplului, în urmă cu ceva timp.

Pepe și Raluca Pastramă, divorț la notar, custodie comună

Chiar dacă inițial Pepe a anunțat că divorțul dintre ei va fi unul amiabil, iată că la scurt timp, apele s-au tulburat și cei doi soți au ajuns la tribunal, după ce Raluca a cerut ordin de restricție împotriva soțului ei, acuzându-l de violență. Iată însă că, în cele din urmă, artistul și soția lui au îngropat securea războiului și au decis să divorțeze la notar, potrivit Spynews.

Mai mult, conform sursei citate, cele doua fetițe ale cuplului, Rosa și Maria, vor avea domiciliul la Pepe, iar iar custodia lor va fi comună.

În ceea ce privește averea agonisită de Pepe și Raluca Pastramă în timpul căsniciei, soția artistului va rămâne cu afacerea de familie, grădinița ce poartă numele fiicelor lor, în valoare de 380.000 de euro, dar și cu genți și bijuterii scumpe, în valoare de 100.000 de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton