Pepe, declarație surprinzătoare la 6 luni de la despărțirea de Raluca: "Nu mi-aș fi dorit să divorțez"

 Lăstun Ana Maria
.

Pepe a divorțat de Raluca Pastramă și, în premieră, a dezvăluit că regretă faptul că s-a ajuns la această ruptură. În ciuda acestui fapt, solistul pare că și-a refăcut viața și a declarat că își dorește încă un copil și nici nu exclude ideea unei alte căsnicii. Iată ce a mai spus interpretul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La ceva timp după divorțul de Raluca Pastramă, Pepe a dezvăluit că regretă că s-a ajuns la separarea de Raluca Pastramă, alături de care are doi copii. Artistul a explicat că bruneta a fost cea care și-a dorit despărțirea, lucru care nu i-a picat tocmai bine. Cu toate acestea, artistul a trecut peste și este pregătit să iubească din nou.

Citește și: Pepe are o nouă iubită, după divorțul de Raluca Pascu. Cine este Yasmine

Citește și: De ce a mers Oana Zăvoranu la vrăjitoare: „Mama s-a aliat cu Pepe”

Citește și: Pepe îi dă replica Oanei Zăvoranu: „Ea este cea mai mare greșeală din viața mea'

Citește și: Pepe, adevărul despre femeia în compania căreia a fost surprins: „Sunt bărbat și mă bucur de tot ce pot să fac acum”

În acest sens, Pepe a explicat că la momentul potrivit, își dorește să se căsătorească din nou și să facă încă un copil, alături de viitoarea sa parteneră. Evident, asta în caz că și viitoarea lui soție și-ar dori. Mai mult, artistul a mărturisit că ar fi egoist din partea lui să își priveze viitoarea parteneră de ideea de familie, iar faptul că are două fetițe alături de Raluca Pastramă nu exclude venirea pe lume a altui copil.

pepe-isi-doreste-inca-un-copil-desi-regreta-divortul-de-raluca-pastrama-1pepe-isi-doreste-inca-un-copil-desi-regreta-divortul-de-raluca-pastrama-1

Raluca Pastramă este cea care a pus punct mariajului cu Pepe

Deși Pepe a trecut prin două divorțuri- unul cu Oana Zăvoranu și unul cu Raluca Pastramă, ultimul este singurul pe care îl regretă. Mama fetițelor sale a luat decizia de a divorța, iar artistul, judecat pentru calmitatea cu care a tratat întreaga situație, nu ar fi avut cum altfel să reacționeze.

„Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur', a declarat Pepe, la Xtra Night Show.

Vă amintim că Pepe a anunțat că el și Raluca Pastramă vor divorța în cadrul unui videoclip postat pe contul său de YouTube. Divorțul a fost unul amiabil, la notar, iar cei doi foști soți au rămas în relații bune de dragul fetițelor pe care le au împreună.

Pepe își dorește să fie tătic și mire pentru a treia oară

Mai mult decât atât, latino lover-ul a discutat și despre planurile sale de viitor. Pepe nu este doar pregătit pentru o nouă relație, ci și pentru o nouă căsătorie. Își dorește să devină tătic pentru a treia oară și este de părere că partenera lui nu trebuie să fie privată de o familie, din cauză că el mai are doi copii. Potrivit spuselor sale, singurele lucruri pe care Pepe le caută la următoarea parteneră sunt: să îi ofere iubire, să îl respecte și să fie cuminte. Dacă posedă aceste calități, Pepe o va duce fără regrete în fața altarului!

'Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă', a mai precizat Pepe, în emisiunea citată anterior.

Sursa FOTO: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton