Pepe, imagini emoționante cu cei trei copii. Cum i-a surprins prezentatotul TV: „Primul brăduț din viața lui”

.

Pepe, imagini emoționante cu copiii săi. În luna iunie, artistul a devenit tată pentru a treia oară, atunci când Yasmine Ody, partenera lui de viață, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Prezentatorul de la „Te cunosc de undeva' mai are două fiice din căsnicia cu Raluca Pastramă, pe nume Maria și Rosa. Pentru că se apropie sărbătorile, Pepe a îmbodobit deja bradul și i-a surprins pe copiii lui într-o ipostază emoționantă. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


De când a devenit tată pentru a treia oară, Pepe este în culmea fericirii. Se pare că cele două fiice ale artistului au o relație extrem de apropiată cu Yasmine Ody și și-au luat în serios rolul de surori mai mari. În luna august, Maria și Rosa au făcut cunoștință cu frățiorul lor, iar momentul a fost filmat și publicat pe rețelele de socializare. Cele două fiice ale lui Pepe au fost surprinse în timp ce îl țin în brațe pe micuțul Pepe, căci băiețelul a primit numele de scenă al tatălui său. De această dată, prezentatorul de la „Te cunosc de undeva’ și-a surprins copiii într-o nouă ipostază emoționantă.


Pepe, imagini emoționante cu copiii săi. Artistul a recunosut că este în culmea fericirii de când a devenit tată de băiat, mărturisind că fiul său seamănă mai mult cu Yasmine Ody. Acesta nu și-a expus prea mult băiețelul pe rețelele de socializare, însă și-a emoționat fanii cu fiecare fotografie publicată.

Citește și: Oana Roman, după ce nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe:'Nu pot comenta deciziile altora'


Citește și: Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul.Andra și Cătălin Măruță, invitați de onoare la marele eveniment. Imagini de la petrecere

Citește și: Toni Collette și Dave Galafassi divorțează, după sărutul de pe plajă! Erau căsătoriți de 20 de ani:'Ne despărțim cu respect'

Citește și: Ce a găsit Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe, la scurt timp după ce artistul a murit:'Să încerc să…'


Pepe, imagine emoționante cu copiii săi

Pe contul său de Instagram, artistul a publicat un videoclip cu micuțul Pepe și sora acestuia, Maria. Fiica prezentatorului a fost surprinsă în timp ce-și ține frățiorul în brațe și îl alintă. Se pare că artistul a îmbodobit deja bradul de Crăciun și abia așteaptă să petreacă sărbătorile de iarnă în noua formulă.

Mezinul familiei a părut extrem de încântat de instalația din pomul de Crăciun, pe care i l-a prezentat sora lui mai mare. În dreptul videolcipului, artistul a postat și un mesaj emoționant despre fiul său.


„Primul brăduț din viața lui Pepe’, a scris acesta.

„Am făcut un botez în familie’

La sfârșitul lunii noiembrie, artistul și partenera sa, Yasmine Ody, și-au botezat copilul. Cei doi părinți au preferat un eveniment mai restrâns, alături de membrii familiei și câțiva prieteni apropiați. Pepe a întreținut atmosfera la petrecerea de botez și a mărturisit că a fost copleșit de emoții în ziua respectivă.


„A fost foarte frumos la botez. Am făcut un botez în familie. Băiețelul are cinci luni și două săptămâni. E altceva când e copilul tău. Am experiență, dar și dacă aș avea o sută de copii aș fi emoționat(…) Nu am cântat prea mult, am cântat un refren, cu câte un invitat, în treacăt’, a mai spus prezentatorul TV.

Sursa foto: Instagram