Pepe are o nouă iubită, după divorțul de Raluca Pascu. Cine este Yasmine

 Lăstun Ana Maria
.

În urmă cu aproximativ o lună, Pepe a fost surprins alături de o șatenă  la un local exclusivist din Nordul Capitalei. Cei doi păreau că se înțeleg foarte bine, iar acum lucrurile sunt mai clare ca niciodată. Pepe și Yasmine, căci așa o cheamă pe noua sa cucerire, păreau să fie într-o relație s-au sărutat în public, fără să le pese de privirile oamenilor din jur!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La scurt timp după ce a anunțat divorțul de mama copiilor săi, Raluca Pascu, Pepe a început să își petreacă timpul în compania unei tinere misterioase. Ulterior, s-a aflat că superba șatenă este make-up artist, că o cheamă Yasmine și, mai mult, că ea și Pepe se cunosc de câțiva ani, dat fiind faptul că ea l-a machiar pentru un videoclip.

Citește și: Pepe îi dă replica Oanei Zăvoranu: „Ea este cea mai mare greșeală din viața mea'

Citește și: Oana Zăvoranu a rămas însărcinată cu Pepe, dar a făcut avort: „Nu am simțit…”

Citește și: Pepe, adevărul despre femeia în compania căreia a fost surprins: „Sunt bărbat și mă bucur de tot ce pot să fac acum”

Citește și: Drama din viața lui Pepe. Ce s-a întâmplat după ce nepotul lui a murit: „Nu am zis niciodată până acum”

Acum, situația între cei doi devine din ce în ce mai serioasă. Nici Pepe, nici Yasmine nu au oferit vreo declarație despre posibila lor idilă, dar imaginile vorbesc de la sine. Potrivit SpyNews, în urmă cu doar câteva zile, Pepe și Yasmine au confirmat, indirect, relația, printr-un sărut pătimaș în public (vezi imaginile AICI).

Pepe și Yasmine, împreună la același eveniment!

pepe-si-a-oficializat-noua-relatie-printr-un-sarut-public-1pepe-si-a-oficializat-noua-relatie-printr-un-sarut-public-1

De altfel, cei doi au participat împreună la același eveniment și, la un moment dat, Pepe și Yasmine nu s-au mai abținut și s-au îmbrățișat și sărutat în public. Solistul nu i-a mai putut rezista noii sale partenere, așa că i-a oferit atingeri tandre în mai multe rânduri. În urmă cu ceva timp, după divorțul de Raluca Pascu, Pepe a declarat că își dorește să își refacă viața, dat fiind faptul că a trecut peste relația cu mama copiilor săi.

Cine este Yasmine, tânăra cu care Pepe ar fi într-o relație

Noua parteneră a lui Pepe este cunoscută în rândul vedetelor din Capitală, dat fiind faptul că este un make-up artist căutat. Aceasta a colaborat cu mai multe nume mari pentru videoclipuri muzicale, printre acestea numărându-se chiar și Pepe! Cum Yasmina este extrem de frumoasă și are trăsături specifice, șatena a activat și ca model.

A urcat pe mai multe podiumuri din România și a prezentat ținute pentru mai mulți designeri, în cadrul mai multor prezentări. Formele tinerei l-au cucerit și pe Pepe care nu s-a mai putut abține nici măcar în public! Aflați la evenimentul de care vă povesteam anterior, interpretul i-a „furat' o atingere pe fund iubitei sale, chiar sub ochii celorlalți invitați.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton