Ce pensie alimentară uriașă va plăti Reghe pentru fiul Bebeto, din salariul de 40.000 de euro. Anamaria Prodan: „Are să îmi dea...”

.

S-a aflat ce pensie alimentară uriașă va plăti Reghe pentru fiul Bebeto, din salariul de 40.000 de euro. Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf ar avea să-i dea 50.000 de euro pentru perioada în care a plecat de acasă. Pe lângă această sumă se adaugă și o pensie alimentară pentru fiul lor, Laurențiu Jr., una deloc mică. Iată despre câți bani este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Ce pensie alimentară uriașă va plăti Reghe pentru fiul Bebeto din salariul de 40.000 de euro? E întrebarea ce a stat pe buzele multora, după ce antrenorul a făcut o schimbare importantă în cariera lui. În urmă cu câteva săptămâni, Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova și a semnat contract cu echipa Neftchi Baku din Azerbaidjan. Impresara susține cu tărie că încă soțul ei i-ar datora mulți bani.

În scadalul divorțului de Reghe, Anamaria Prodan a susținut în repetate rânduri că acesta ar avea să returneze familiei tot ceea ce ar fi sustras în timpul relației cu actuala lui iubită, Corina Caciuc. Printre lucrurile ce ar trebui achitate de Laurențiu Reghecampf s-ar număra și o pensie alimentară uriașă pentru Bebeto, fiul lui și al impresarei.


Citește și: Cum se folosește Anamaria Prodan de experiența divorțului de Reghe, în plan profesional:„Nu știu care va fi taxa de intrare’

Citește și: Laurențiu Reghecampf are succes în afacerile din afara sportului.A făcut profit peste 100.000 de euro după divorțul de Anamaria Prodan

Citește și: Axinte de la Vacanța Mare, scandalizat de prețurile din Mamaia:„Șampania era 2000 de euro’

Citește și: Ce intervenții estetice și-a mai făcut Bianca Drăgușanu recent:'Mie îmi place să am gura mare'


Ce pensie alimentară uriașă va plăti Reghe pentru fiul Bebeto din salariul de 40.000 de euro

În viața lui Laurențiu Reghecampf au avut loc diferite schimbări. Nu doar în plan personal, ci și profesional. După ce și-a făcut o nouă relație cu actuala lui iubită, Corina Caciuc, iar ea i-a dăruit un copil, antrenorul a plecat de la Universitatea Craiova și a semnat contract cu echipa Neftchi Baku din Azerbaidjan. Conform informațiilor apărute în ultima perioadă în presă, Reghe urmează să primească lunar suma de 40.000 de euro, scrie playtech.ro.


După ce vestea a ajuns și la urechile ei, Anamaria Prodan a răbufnit. Impresara susține cu tărie că Laurențiu Reghecampf ar trebui să-i plătească suma de 50.000 de euro. Această sumă ar reprezenta, conform spuselor ei, banii investiți în copii în perioada în care Reghe ar fi fost plecat de acasă.

Anamaria Prodan: „Să nu creadă că nu va plăti!’

Pe lângă asta, tot Anamaria Prodan susține că Reghe ar mai trebui să plătească pensie alimentară și pe viitor. Una deloc mică, având în vedere că s-ar ridica la 15.000 de euro pe lună. Cel puțin asta a cerut impresara de la antrenor, acuzându-l că nu i-ar fi păsat de copii.


„Are să îmi dea 50.000 de euro pentru perioada în care a plecat de acasă. Nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000, îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti!’, a spus Anamaria Prodan, într-o intervenție pentru PlaySport.


Anamaria Prodan, despre noul contract al lui Reghe

După ce a aflat că Reghe a semnat cu echipa Neftchi Baku din Azerbaidjan, Anamaria Prodan a transmis că-și dorește ca acesta să aibă parte de succes. Cu toate acestea, a afirmat că lui îi va fi greu la noua echipă, dacă nu va avea rezultate.

„O să ajungă foarte rău. Ați văzut unde l-au dus postările, Instagramul, ședințele foto. E greu în țările acestea să ai trecut dubios. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa. Oricum o dai, trecutul ăsteia, povestit de toți cu poze si filmări ce le-am văzut tot prin ziare, pentru el înseamnă final de carieră. Dar și le-a asumat într-un final. Acum să vadă cum face mai departe.


Eu însă știu: trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă, mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe! Când Kamara i-a dat sfaturi să se trateze de boli, să meargă la școală, să nu mai fumeze, să nu mai bea, să-și caute părinții, când totul a mai și apărut online, în secunda aia Laurentiu Reghecampf a murit cumva metaforic’, a spus Anamaria Prodan.

Sursă foto: Instagram