Penelope Cruz e tot mai aproape de casatoria cu Javier Bardem - Video

 Revista VIVA
.
Penelope Cruz si Javier Bardem formeaza unul dintre cele mai „caliente' cupluri ale momentului.

Ea s-a facut remarcata in „Vanilla Sky', in timp ce el a primit anul acesta un Oscar pentru Cel mai bun actor in rol secundar pentru „No Countrey for Old Man'.

Penelope Cruz, Javier Bardem

Potrivit ultimelor zvonuri, actorul spaniol ar fi pregatit sa-i ceara mana fostei prietene a lui Tom Cruise, Penelope Cruz.

Javier si-ar fi propus sa o ceara de sotie pe Penelope in timpul unei calatorii romantice pe care cei doi o vor face in luna august. Un apropiat al actritei a declarat: „Penelope si Javier sunt foarte nerabdatori sa aiba un viitor comun. S-au logodit, insa el nu i-a adresat inca marea intrebare. Are de gand sa o faca cand vor pleca in vacanta'.

S-au intalnit pe platourile de filmare de la „Jambon, jambon', excelentul film al lui Bigas Luna din 1992, pentru ca sa se indragosteasca de curand in timp ce filmau in regia lui Woody Allen pentru „Vicky Cristina Barcelona'.

Foto: www.hepta.ro

Vicky Cristina Barcelona – Trailer

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton