Ce pedeapsă a primit tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine

.

S-a aflat ce pedeapsă a primit, deocamdată, tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine. Bărbatul este internat timp de două săptămâni la psihiatrie, după ce a îngrozit o țară întreagă prin fapta lui. Acesta nu ar fi avut nicio remușcare la reconstituire. Iată ce se întâmplă în aceste moment cu celălalt minor al individului. Decizia luată de DGASPC Maramureș!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Ce pedeapsă a primit tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine? E întrebarea ce a stat pe buzele a mii de oameni, după ce fapta îngrozitoare a bărbatului a șocat o țară întreagă. Deocamdată, acesta e internat 14 zile la psihiatrie. De asemenea, DGASPC Maramureș a luat o hotărâre importantă în privința celuilalt copil al individului, tot minor.

Tatăl care a ascuns cadavrul propriului său băiețel într-o cușcă de câine e internat două săptămâni la secția de pshiatrie a Centrului de Primire în Regim de Urgență din Sighetu Marmației, scrie Antena 3. În continuare, bărbatul e cercetat de către procurori pentru ucidere din culpă și profanare de cadavre.


Citește și: Copil găsit mort într-o cușcă de câine, în Maramureș.Tatăl l-ar fi ascuns pentru a încasa alocația

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle, de urgență la spital.Thomas Markle a suferit un AVC

Citește și: Proprietarul care a evacuat-o pe Anda Adam din casă:'Mi-a cerut 30.000 de euro'

Citește și: Bianca Drăgușanu o atacă pe Iulia Sălăgean, după ce i-a dat mesaje lui Gabi Bădălău:„Un bărbat e născut vânător, dacă…’

Ce pedeapsă a primit tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine


Așadar, procurorul a decis ca tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine să stea internat 14 zile la psihiatrie. De asemenea, în acest caz s-a cerut o expertiză aprofundată.

Aceeași sursă mai scrie că tatăl copilului decedat nu ar fi avut nicio remușcare la reconstituire. Având în vedere că bărbatul nu ar fi avut niciun regret, procurorul a hotărât să i se facă în amănunt exertiza psihiatrică.

Astfel, în cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, sub aspectul comiterii a două infracțiuni grave: de ucidere din culpă și profanare de cadavre.


Nu a avut nicio remușcare la reconstituire

În plus, DGASPC Maramureș a instituit o măsură de protecție specială pentru celălalt minor al bărbatului, în vârstă de 16 ani. Tânărul e acum găzduit în Centrul de primire în regim de urgență Sighetu Marmației. De asemenea, adolescentul beneficiază de toate serviciile de specialitate, chiar și de consilierea psihologică.

Ultima vizită realizată de către DGASPC Maramureș a avut loc pe data de 4 aprilie. Ultima dată, copilul a fost văzut în viață în joia de Paște, atunci când o asocație le-a oferit cadouri.


Tatăl l-ar fi ascuns pentru a încasa alocația

Recent, anchetatorii au făcut o descoperire teribilă atunci când au intrat în curtea unui bărbat din Sighetu Marmaţiei. Tatăl și-ar fi ascuns fiul într-o cușcă de câine, după ce copilul a murit în condiții suspecte, pentru a-i putea încasa, în continuare, pensia de handicap.


Grozăvia a ieşit la iveală, după ce un vecin a intrat la bănuieli, dat fiind că nu îl mai văzuse pe băiat de mai bine de o lună. I-a cerut socoteală tatălui, însă acesta a refuzat să dea detalii despre fiul său.

Aşa că omul a sunat la 112. În cuşca câinelui, poliţiştii au găsit trupul neînsufleţit al fiului în vârstă de 14 ani al bărbatului.

‘Am mers la ei că suntem vecini, poartă în poartă. Nu l-am mai auzit plângând de vreo lună și jumătate pe băiat. Am mers și i-am spus să mă lase să îl văd.


Atunci s-a tot sucit, ba că e în casă, ba că la apartament. I-am spus lasă-mă să îl văd că i-am adus două banane la copil. Nu a vrut.

I-am spus că îl denunț la Poliție. Așa am și făcut. Am sunat la Poliție și le-am spus. Spre seară au venit polițiștii și l-au găsit. Era mort, a declarat vecinul pentru site-ul vasiledale.ro.

Sursă foto: Libertatea