Pe Nea Mărin îl cunoaște toată lumea, dar iată cum arată soția lui! Cei doi sunt împreună de aproape 40 de ani

.

Marin Barbu, cunoscut de o lume întreagă ca Nea Mărin, nu poate merge pe stradă fără a fi oprit la fiecare pas, dar puțini știu cum arată Maria, cea care îi este soție de aproape 40 de ani.

Marin Barbu a intrat în atenția telespectatorilor pentur prima oară în cadrul show-ului Dansez pentru tine, de la PRO TV, unde se ocupa de coregrafiile concurenților pentru dansuri populare. Carisma instructorului de dans nu a rămas însă neremarcată și, în timp, Nea Mărin a fost cooptat în show-uri de divertisment, alături de alte vedete ale trustului. Ulterior, a plecat la Antena 1, unde este starul emisiunii Poftiți pe la noi!, show care are o mulțime de fani.


De altfel, cuplul Nea Mărin – Liviu Vârciu s-a dovedit a fi combinația câștigătoare, șicanările permanente dintre cei doi protagoniști făcând deliciul publicului. Puțini știu că în spatele succesului lui Nea Mărin stă o extrem de multă muncă – vedeta Antenei 1 a cochetat cu dansul încă din copilărie, iar la 15 ani fiind deja coregraf.

Soția lui Nea Marin este o prezență foarte discretă

În vârstă de 61 de ani, Marin Barbu este căsătorit de aproape 40 de ani cu Maria, care i-a dăruit două fiice frumoase și talentate: Dana (37 de ani) și Larisa (31 de ani). În timp ce fiica cea mare l-a făcut fericit dăruindu-i doi nepoți – Ana Maria (10 ani) și Darius Andrei (11 ani), mezina, Larisa, i-a călcat tatălui său pe urme, după terminarea ASE, ea făcând un master în Etnologie și folclor și fiind, la rândul ei, profesor de dansuri populare.


În pofida faptului că Nea Mărin este atât de cunoscut, puțini știu cum arată soția lui, care este o prezență extrem de discretă. Cei doi au o căsnicie de aproape 40 de ani, iar Nea Mărin se poate considera un bărbat fericit, mai ales că, după cum spune, i-au trebuit cinci ani să o convingă să se mărite cu el…