Pe Cristian Bozgan de la Ferma, colegul de emisiune al Mihaelei Rădulescu, îl știe toată lumea, dar iată cum arată soția lui! Povestea lor de dragoste este una atipică

 Dumba Gabriela
.

Cristian Bozgan, coprezentator al show-ului 'Ferma', de la Pro TV, alături de Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste atipică, așa cum îi place chiar lui să spună. De 21 de ani, Cristian Bozgan iubește aceeași femeie și chiar dacă vin din lumi diferite, flacăra pasiunii nu și-a pierdut din intensitate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

'Este o poveste cum e viața fiecăruia. pe vremea când Elena lucra în sistemul bancar, la o bancă, tot pe acolo treceam și eu în vizită de lucru. Și lucrurile s-au întâmplat la un moment dat ne-am cunoscut în anul 1999. Sunt câțiva ani buni. ne-am cunoscut mai bine ulterior…', spune Cristian Bozgan despre începutul poveștii de dragoste cu Elena, cea care avea să-i devină soție în 2007.

Avem pasiuni comune. Sunt multe. Tirul sportiv, supraviețuirea', a adăugat el. 'Viața noastră a fost un spectacol. Nu avem o viață comună. Noi am căutat adrenlina. Sistemul militar din care provin m-a mai potolit un pic', a mai spus Cristian Bozgan.

„Familia Bozgan este o adevărată familie, în care există iubire, respect. O simt pe soţia mea că îmi este aproape şi este sprijinul meu. Fiica mea este acel chip pe care l-aş putea privi în fiecare seară, deoarece simt o apropiere sufletească mai mare decât mi-aş fi imaginat şi o apropiere pe care o doresc fiecărui om care are copii.”, a declarat Cristian Bozgan pentru Click!.

17_117_1

Cristian Bozgan este prieten cu Mihaela Rădulescu de peste 20 de ani

De Mihaela Rădulescu îl leagă o prietenie foarte veche, având în vedere că naș de cununie, în 2007, i-a fost chiar fratele colegei sale de la Ferma.

„Sunt minimum 20 de ani de când ne cunoaştem, iar faptul că sunt bun prieten cu fratele Mihaelei (n.r.- Florin şi Anca Rădulescu i-au cununat pe el şi pe soţia lui, Elena Bozgan), a făcut să ne cunoaştem. Am lucrat şi am convieţuit împreună ambele familii. Prietenia noastră s-a legat natural. Iar acum este o reală bucurie să lucrăm pentru acest proiect.”, a mai povestit Cristian.

Citește și:

George Piștereanu participă la Ferma: „La 12 ani am lucrat cu tata în construcții, în Italia'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton