Pe ce își cheltuie Denise Rifai banii: „Am și plăceri scumpe. Investesc și...”

.

Pe ce își cheltuie Denise Rifai banii. Într-un interviu recent, prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre munca care se află în spatele fiecărei ediții a emisiunii pe care o moderează. Mai mult, aceasta a recunoscut că este o împătimită a modei, dezvăluind, totodată, care sunt cele mai scumpe plăceri ale sale. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Pe ce își cheltuie Denise Rifai banii. Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi din țară. De-a lungul carierei sale, acesta s-a remarcat prin stilul său direct și incisiv, reușinând să încununeze toată experiența acumulată în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, după cum a spus chiar aceasta. Recent, cunoscuta prezentatoare a făcut câteva dezvăluiri despre modul în care își investește banii, recunoscând că are „gusturi foarte costisitoare’.


Care sunt cele mai costisitoare plăceri ale lui Denise Rifai. Având la bază studii în domeniul economic, prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit că este calculată, având în vedere tot efortul pe care îl depune la locul de muncă. Cu toate acestea, jurnalista a recunoscut că are „plăceri scumpe’ și are grijă să investească banii căștigați în ceea ce-i place.


Citește și: Ce părere are Ilinca Vandici, de fapt, despre Denise Rifai:„Poate fi dură. În timpul liber e foarte…’

Citește și: Dan Bittman, după ce a fost văzut alături de Denise Rifai:„Nu sunt singur. Toate greșelile din relații au fost ale mele’

Citește și: Alina, tânara ucisă și abandonată pe un câmp, a fost înmormântată.Ce mesaj a lăsat înainte de tragedie

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu s-a prezentat la ultima înfățișare în procesul de divorț.Anamaria Prodan: „Vreau să scap'


Pe ce își cheltuie Denise Rifai banii

Prezentatoarea este o împătimită a modei și a recunoscut că are o garderobă impresionantă. Deși este o fire pragmatică, fiind absolventa Facultății de Studii Economice din București, acesta are și unele „plăceri scumpe’.

„Tot ce ține de aer, apă – îmi place să înot, îmi place să mă plimb, să vorbesc, să citesc, să văd filme, să călătoresc și îmi place moda foarte mult. Totuși, am și chestia asta, asta este o plăcere vinovată a mea. (…)


Investesc și în plus am niște gusturi foarte costisitoare, glumesc! Îmi place, sunt femeie și am această vanitate. Sunt economist totuși la bază, sunt o tipă foarte echilibrată, știu cât de greu se câștigă banii. Eu însămi câștig banii și o fac cu foarte multă muncă, așa că sunt foarte calculată și pragmatică, dar pe de altă parte îmi fac plăceri și am și plăceri scumpe. Uite, de exemplu, o haină de blană! Dacă îți place, trebuie să ți-o și cumperi, nu?’, a susținut Denise Rifai, potrivit playtech.ro.


Câtă muncă presupune emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai’

Prezentatoarea TV a susținut că o ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai’ necesită aproximativ o lună de muncă și documentare. În ciuda acestu lucru, vedeta a mărturisit că și satisfacțiile sunt pe măsură.

„Foarte multe ore, lucrăm cam 4 săptămâni la o ediție. Reconstruim practic viața fiecărui invitat. O împărțim în 40 de capitole, așezăm 40 de întrebări, e o muncă grea. E foarte multă responsabilitate, când invitatul acceptă, nu poți să intri cu bocancii în viața lui și trebuie să tratezi fiecare segment cu maximă delicatețe și trebuie să înțelegi ce a făcut acolo, te pui și în postura telespectatorului să integrezi gândul, e o muncă dificilă, dar iată cât de multă bucurie mi se întoarce!’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


„Oamenii vin cu drag la 40 de întrebări’

Denise Rifai a mărturisit că niciunul dintre invitații săi nu a regretat participarea în emisiune. Formatul talk show-ului a fost conceput pentru a le permite persoanelor publice din România să-și recalibreze imaginea.  


„Nu există așa ceva, pentru că cine vine la „40′ înțelege că această emisiune a fost creată exact pentru ca toți cei care au o viață publică și despre care s-a scris în fel și chip să-și poată recontura și recalibra imaginea. Oamenii vin cu drag la 40 de întrebări’ și pleacă de la mine foarte iubiți, cu bunele și cu relele lor oamenii devin empatici cu poveștile de viață autentice. Unicul secret pentru fiecare invitat în parte este să fie autentic. Dacă e sincer în greșeala lui, devine iubibil’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook