Pavel Bartoș, despre noul sezon „Vocea României” și relația cu Smiley, în spatele camerelor: „Normal că mai sunt unele...” / EXCLUSIV

.

Pavel Bartoș ne-a vorbit despre noul sezon „Vocea României', sezonul 10, cu o sinceritate debordantă. În interviu, prezentatorul TV nu a ezitat să ne dezvăluie cum arată relația lui cu Smiley, unul dintre jurații emisiunii, în spatele camerelor de filmat. Sunt prieteni de peste un deceniu, iar actorul i-a dat unele sfaturi prețioase de viață artistului, mai ales după ce a devenit și el părinte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Dacă tot am adus vorba despre proiectele profesionale, toamna începe sub cele mai bune auspicii! Mă refer la sezonul 10 de la „Vocea României, care a revenit după o pauză de doi ani. Tu ai postat încă din iulie mici „teasinguri din emisiune pentru fani. Cum a fost la filmări? Dă-ne niște detalii de culise!

Eu sunt într-o continuă mirare pentru că, totuși, după 10 ani la „Vocea României și 12 ani la „Românii au talent, te miri de unde mai pot să iasă oameni valoroși, artiști valoroși. Rămân de fiecare dată surprins și zic: „Doamne, nu că ies… dar cât de mulți sunt!. Anul acesta am beneficiat de o nouă echipă. Dacă vine un singur om nou sau vin doi, chimia se schimbă total, ceea ce este foarte important să înțeleagă și cei de acasă. Nu poți să gândești din perspectiva „cum erau ceilalți. Nu, noi ne raportăm la cum sunt acum antrenorii noștri, ce chimie se leagă între ei.


Citește și: Pavel Bartoș, despre momentele grele din căsnicia cu soția lui:„Au fost foarte multe încercări. Câteodată îți vine să te dai cu capul de pereți’ / EXCLUSIV

Citește și: 24 de întrebări cu Pavel Bartoș. Destăinuiri despre familie:„În ultima vreme m-am schimbat’/ EXCLUSIV

Citește și: Gestul făcut de Meghan Markle la sicriul Reginei Elisabeta a II-a.Prințul Harry, vizibil emoționat


Citește și: Ce bea Fuego pe stomacul gol, în fiecare dimineață:'Este secretul meu de jumătate de an'

Pavel Bartoș, despre noul sezon „Vocea României’ și relația cu Smiley, în spatele camerelor

Mă uitam și erau foarte mulți concurenți care îl preferă foarte mult pe Denis, pentru că el este cel mai surprinzător dintre toți, nu știi la ce să te aștepți. Tu nu l-ai cunoscut până acum nici ca antrenor, nici ca om. Și atunci, mulți zic: „Vreau să descopăr chestia asta!. S ar putea să fie o mare surpriză Denis din acest punct de vedere.


Theo, s-a pliat și ea extraordinar în acest concept numit „Vocea României. Bine, a avut parte și de un sprijin extraordinar în persoana lui Smiley. Așadar, eu cred că sunt foarte multe noutăți care incită, care pe unii îi bucură și pe unii îi supără, dar sunt sigur că pe toți îi intrigă, iar asta îi va face să se uite la „Vocea României. Formatul este atât de puternic, încât nu are cum să nu te tenteze să te uiți, să nu îți dorești să fii parte din acest fenomen.


„Vocea României este cel mai provocator format’

Surpriza e că, anul acesta, au avut loc schimbări în componența juriului – mă refer la faptul că Smiley și Theo Rose fac echipă –, însă prezentatorul, respectiv tu, e tot singur pe scenă. Cât de mult îți lipsește Smiley, în calitate de co-prezentator, mai ales că voi faceți un cuplu imbatabil la „Românii au talent?

Am spus chiar din prima ediție: „Vocea României este cel mai provocator format pentru că aici sunt singur, trebuie să îmi gestionez singur toate lucrurile, nu mă pot sprijini de un partener. Pe de altă parte, și ăsta este un „challenge pentru mine. Sper doar ca, de la an la an, să fiu proaspăt, la fel de natural și lumea să se bucure de a mea prezență. Văd că încă se bucură, ceea ce este foarte bine.


Da, mi-aș dori ca la un moment dat să mă mai sprijin de un partener cum este Smiley, dar, pe de altă parte, iubesc să fiu și așa, pentru că lumea te descoperă și altfel. Este provocator pentru un actor să prezinte și în cuplu, să prezinte și singur. Iubesc foarte mult „Vocea României, mai ales live-urile. Îmi plac live-urile pentru că îmi dau o adrenalină fantastică. De aceea, de abia le aștept, dar deocamdată să ne bucurăm de etapa blind-urilor în care scaunele se întorc. Mi se pare o etapă extraordinară.


Pavel Bartoș: „Mă doare când concurenții vin și după aceea pleacă acasă’

Dată fiind prietenia dintre voi, ai tendința să fii puțin subiectiv? Îți cere sfatul Smiley în privința alegerilor pe care le face?

Nu. De la început a fost un „Gentlemens Agreement între noi să nu ne influențăm, pentru că mi se pare incorect față de el. Atunci, nu ar lua el hotărârile și ar fi influențat de ceva. Cred că este mult mai corect, provocator și tentant să iei tu deciziile, să vezi dacă acea voce îți place sau nu. Eu sunt prezentatorul tuturor antrenorilor și tuturor concurenților, eu îi susțin pe toți. Pe mine mă doare când nu se întorc scaunele, când concurenții vin și după aceea pleacă acasă.


Actorul i-a dat câteva sfaturi cântărețului, în calitate de tată

Dar în calitate de tată îți cere Smiley sfaturi, dat fiind că de un an și jumătate e și el părinte? Îți mai amintești ce te speria cel mai tare în perioada în care deveniseși proaspăt tătic?


Eu și el avem parte de mare noroc în viețile noastre. Jumătățile care ne înconjoară știu foarte bine să gestioneze lucrurile astea părintești. El a stat atâția ani pe lângă mine, a prins toate etapele fetițelor mele și, cumva, a învățat din mers. Culmea, a fost pregătit pentru acest moment. Normal că mai sunt unele mici sfaturi, dar nu sunt de genul „cum să îți gestionezi copilul, pentru că eu consider că fiecare familie, fiecare părinte își gestionează copilul în funcție de situație. Nu trebuie să fie un sfat din afară. Și părinții noștri ar spune: „Pe vremea noastră, uite așa se creșteau copiii. Nu, tu trebuie să îți crești copilul așa cum simți tu. În primul rând, condiția principală este să îți iubești copilul.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Răzvan Lupică (PRO TV), Facebook, Instagram