Paula, văduva lui Leo Iorga, și-a rupt mâna și a ajuns de urgență la spital: „Este rău. Trebuie să stau cinci-șase săptămâni cu orteză”

.

Paula, văduva lui Leo Iorga, și-a rupt mâna și a ajuns de urgență la spital. În urmă cu o săptămână, soția regretatului Leo Iorga a ajuns pe mâna medicilor, după ce a suferit un accident banal. Aceasta a alunecat, și-a rupt mâna stângă, iar în aceste momente se află în repaus medical. Recent, Paula Iorga a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate, susținând că trebuie să poarte orteză în următoarele șase săptămâni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Paula, văduva lui Leo Iorga, și-a rupt mâna și a ajuns de urgență la spital. Din cauza problemelor medicale, Paula Iorga nu se poate descurca singură și are parte de ajutorul partenerului ei de viață, Aurel Dincă. În noiembrie 2019, aceasta și-a pierdut soțul, pe Leo Iorga, după o luptă de 8 ani cu cancerul. Cei doi au fost căsătoriți timp de 30 de ani, iar din mariajul lor au rezultat doi copii, Paul și Edi Iorga. La trei ani de la tragedie, Paula și-a refăcut viața alături de fostul solist al trupei Krypton. În aceste momente, femeia se află în repaus medical, căci s-a accidentat și și-a rupt mâna stângă.


Leo Iorga s-a stins din viață pe 2 noiembrie 2019, după o luptă de 8 ani cu cancerul. Fostul solist al trupei Compact fusese operat de mai multe ori, iar Paula, soția acestuia, i-a fost alături artistului în ultimele clipe ale vieții.

Citește și: Paula, văduva lui Leo Iorga, la aproape doi ani de la moartea artistului: „Îl visez mereu’


Citește și: Povestea emoționantă de dragoste dintre Leo Iorga și soția sa, Paula. S-au cunoscut la mare, în 1989, și tot acolo s-au căsătorit

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, mesaje cu subînțeles după ce s-au despărțit: „Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu’

Citește și: DOC l-a criticat dur pe Jorge, la Survivor România 2023: „Este un om urât pentru un bărbat atât de frumos'. Cum se apără artistul

Paula, văduva lui Leo Iorga, și-a rupt mâna și a ajuns de urgență la spital


În urmă cu o săptămână, văduva lui Leo Iorga a alunecat și și-a rupt mâna stângă. Aceasta a ajuns de urgență la spital și este nevoită să poarte orteză în următoarele săptămâni, căci nu și-a dorit imobilizare gipsată. Aceasta este ajutată de partenerul ei de viață, Aurel Dincă, cu care are o relație de aproximativ un an.

„Ce să fac acum, stau în pat?! Nu sunt prea bine din cauză că m-am împiedicat acum o săptămână și mi-am rupt o mână, așa că acum am o orteză pusă de medici. Am fost de urgență la spital și am refuzat să îmi pună ghips la mână pentru că știu că este foarte bine și cu orteza la mână. Trebuie să stau cu ea în jur de cinci – șase săptămâni…ce să fac, este rău, nu pot să fac absolut nimic. Îl mai ajut, în tot acest timp, pe partenerul meu cu ce pot pe partea de marketing’, a declarat Paula Iorga, pentru Click!.


„Nu am fost tratată niciodată așa cum mă tratează el’

Paula Iorga a mărturisit că Aurel Dincă, fostul solist al trupei Kypton, este foarte grijuliu în această perioadă. Cei doi și-au oficializat relația în 2022, însă se cunoșteau de ani buni, căci artistul fusese coleg de breaslă cu Leo Iorga.


„De când am orteza asta la mână el are mare grijă de mine. Soțul meu îmi pregătește farfuriuța cu de toate, în fiecare dimineață, fix ca la un restaurant. Nu am fost tratată niciodată așa cum mă tratează el‘, ne-a mai spus Paula Iorga.

Sursa foto: Facebook