Paula Seling și Radu Bucura vor să facă un copil, dar nu exclud nici varianta adopției: „Cred că am datoria de a transmite mai departe...” / EXCLUSIV

.

Paula Seling și Radu Bucura vor să facă un copil, dar nu exclud nici varianta adopției. Chiar artista ne-a făcut dezvăluirea, într-un interviu emoționant din revista VIVA! de Septembrie. Cântăreața e de părere că are datoria de a transmite mai departe ceea ce a primit și e dornică să devină mamă. De asemenea, tot ea ne-a spus ce crede despre destin, dar și care e cea mai dorință a sa pentru 2022.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Viața ta profesională este un roman, dar cea personală pare un adevărat film romantic de la Hollywood. Știu că ai mai povestit, dar te rog să le dezvălui și cititoarelor mai tinere cum a început povestea ta de dragoste cu Radu! Pare atât de frumos și emoționant totul!

Din păcate, am decis să nu mai vorbesc despre lucruri atât de personale. Vă mulțumesc pentru înțelegere!

Citește și: Ce studii are Paula Seling și cum s-a apucat de muzică:'Părinții îmi spuneau să mă apuc de o meserie serioasă'


Citește și: Ce părere are Paula Seling despre Delia, Andra și Marcel Pavel:„Mie mi se pare că…’

Citește și: Adela Popescu și Mara Bănică, replici acide la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Tu faci ce vrei’

Citește și: Alina Sorescu luptă pentru custodia celor două fiice, după divorțul de Alexandru Ciucu:„E greu să fii părinte, un copil nu vine cu…’

Paula Seling și Radu Bucura vor să facă un copil, dar nu exclud nici varianta adopției:

Crezi în destin? În ce măsură putem noi influența ceea ce trăim? Luând exemplul tău, crezi că, dacă luai alte decizii, viața ta ar fi fost cu totul alta sau, indiferent ce ai fi făcut, ajungeai tot în acest punct?


Au fost momente când nu am putut să iau vreo decizie. Pur și simplu vedeam consecințele și simțeam că, orice aș face, nu e bine. Am lansat, de fiecare dată, în Univers, rugămintea de a fi ajutată. Și de fiecare dată am fost auzită. Cred în ideea că viața este școala prin care trebuie să trecem și că, mai devreme sau mai târziu, vom parcurge un set de experiențe care ne sunt menite pentru a înțelege anumite lucruri. Mai cred că fiecare faptă are un întreg nou univers drept consecințe. De aceea, într-o perioadă, paralizam la gândul că aș putea să fac ceva ce să genereze suferința cuiva. Mereu încerc să găsesc soluții să nu iau asupra mea aceste responsabilități, mai ales că intenția, uneori, se finalizează exact cu opusul a ceea ce presupui.


Ai spus în repetate rânduri că-ți dorești un copil. Crezi în teoria conform căreia el își alege părinții?

Nu știu, nu pot să îmi dau cu părerea despre un lucru atât de subtil.

V-ați gândit la varianta de a adopta un copil?

Bineînțeles!

Am auzit oameni spunând că sunt atât de speriați de ceea ce se întâmplă acum în viețile noastre, că se tem să aducă un copil în lumea asta… Tu ce crezi despre asta?

Eu cred că am datoria de a transmite mai departe ceea ce am primit. Nu mă reprezintă această idee, dar îi înțeleg pe cei care o respectă.


Care e cea mai mare dorință a artistei pentru 2022

Care este cea mai mare dorință a ta pentru 2022? Mai sunt cateva luni din acest an…

Să fiu fericită, iar cei dragi mie să fie sănătoși și mereu aproape.


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA, PR