Ce spunea Paula Seling despre căsnicia cu Radu Bucura și copii, acum două luni: „Am datoria de a transmite mai departe tot ce am primit” / EXCLUSIV

.

Ce spunea Paula Seling despre căsnicia cu Radu Bucura, în urmă cu două luni. În luna septembrie, Paula Seling a apărut în revista VIVA!, prilej cu care ne-a oferit un interviu amplu, legat atât de viața ei personală, cât și profesională. Interviu realizat în luna august. La acea vreme, când a fost întrebată despre povestea ei de dragoste cu Radu Bucura, artista susținea că a decis să nu mai vorbească public despre „lucruri atât de personale', ceea ce a ridicat semne de întrebare. Ulterior, în presă a apărut informația că cei doi au divorțat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ce spunea Paula Seling despre căsnicia cu Radu Bucura, în urmă cu două luni, adică în august. Paula Seling a apărut în revista VIVA! de septembrie, unde ne-a oferit un interviu amplu și sincer. Și de această dată, însă, vedeta a dat dovadă de discreție, poate mai multă decât de obicei, când a venit vorba despre viața ei privată. Aceasta a ocolit subtil o mare parte din întrebările legate de căsnicia ei cu Radu Bucura, cu scuzele de rigoare.

Ieri, 26 octombrie 2022, o informație a zguduit showbiz-ul autohton. S-a scris atunci că Paula Seling a divorțat de soțul ei, Radu Bucura. Apropiații cuplului au declarat că cei doi au decis să se despartă și că artistul nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei. Noul manager a confirmat că Radu nu se mai ocupă de activitatea artistei, iar, ulterior, bateristul a confirmat informația legată de partea profesională.


Citește și: Paula Seling și Radu Bucura vor să facă un copil, dar nu exclud nici varianta adopției:„Cred că am datoria de a transmite mai departe…’ / EXCLUSIV

Citește și: De ce a devenit Paula Seling vegană. Cum se menține în formă, la 43 de ani:„Nu am mai mâncat carne de 11 ani’ / EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura:'Aveam 16 ani când ne-am cunoscut'

Citește și: Arminia Grad a fost eliminată de la Chefi la cuțite:'M-am văzut un pic mai departe'


Ce spunea Paula Seling despre căsnicia cu Radu Bucura, luna trecută

Acum o lună, Paula Seling a fost întrebată în VIVA! de septembrie, printre altele, și despre căsnicia ei cu Radu Bucura. Cântăreața nu a dorit însă să povestească cum a început povestea lor de dragoste, atunci când a fost chestionată.

„Din păcate, am decis să nu mai vorbesc despre lucruri atât de personale. Vă mulțumesc pentru înțelegere!’, a spus Paula Seling, luna trecută, în revista VIVA!


Ce crede artista despre destin

Ulterior, Paula Seling a fost întrebată dacă ea crede în destin și-n ce măsură putem influența ceea ce trăim: „Crezi în destin? În ce măsură putem noi influența ceea ce trăim? Luând exemplul tău, crezi că, dacă luai alte decizii, viața ta ar fi fost cu totul alta sau, indiferent ce ai fi făcut, ajungeai tot în acest punct?’.

Răspunsul cântăreței a fost de această dată mai amplu:

„Au fost momente când nu am putut să iau vreo decizie. Pur și simplu vedeam consecințele și simțeam că, orice aș face, nu e bine. Am lansat, de fiecare dată, în Univers, rugămintea de a fi ajutată. Și de fiecare dată am fost auzită. Cred în ideea că viața este școala prin care trebuie să trecem și că, mai devreme sau mai târziu, vom parcurge un set de experiențe care ne sunt menite pentru a înțelege anumite lucruri.


Mai cred că fiecare faptă are un întreg nou univers drept consecințe. De aceea, într-o perioadă, paralizam la gândul că aș putea să fac ceva ce să genereze suferința cuiva. Mereu încerc să găsesc soluții să nu iau asupra mea aceste responsabilități, mai ales că intenția, uneori, se finalizează exact cu opusul a ceea ce presupui’.

Cântăreața susținea că-și dorește copii

Atunci când a venit vorba despre copii, mai exact dacă ea crede în teoria potrivit căreia el își alege părinții, Paula Seling a spus: „Nu știu, nu pot să îmi dau cu părerea despre un lucru atât de subtil’.


Totuși, întrebată dacă ea și Radu Bucura s-au gândit la varianta de a adopta un copil, Paula Seling a spus simplu: „Bineînțeles!’.

O altă întrebare a sunat astfel: „Am auzit oameni spunând că sunt atât de speriați de ceea ce se întâmplă acum în viețile noastre, că se tem să aducă un copil în lumea asta… Tu ce crezi despre asta?’. Răspunsul Paulei Seling a fost unul scurt și hotărât: „Eu cred că am datoria de a transmite mai departe ceea ce am primit. Nu mă reprezintă această idee, dar îi înțeleg pe cei care o respectă’.


„Îmi place să dezvălui lucruri care cred că sunt benefice’

Totodată, artista a explicat de ce nu se știe prea puține lucruri despre omul Paula Seling. Cântăreața susținea că-i place să dezvăluie lucruri care crede că sunt benefice.

„Eu cred că oamenii care îmi ascultă muzica și-au făcut o părere despre cum sunt eu, așa cum spuneam, din cântecele mele. Este o energie ce se simte și se percepe la nivel de subconștient. Nu sunt genul de persoană care să pună preț pe lucruri comune și nici nu mă apuc să împărtășesc pe rețele lucruri pe care nu le consider notabile, deoarece cred că lumea are și așa destul de multă informație inutilă, care îi ocupă din timpul real de a trăi, ca să o mai bombardez și eu cu ce și cum fac în fiecare zi.


Îmi place să dezvălui lucruri care cred că sunt benefice. De exemplu, dacă descopăr un loc frumos în vacanță, o rețetă bună sau, pur și simplu, o combinație de ceaiuri cu gust deosebit’, ne mărturisea atunci artista.


Paula Seling, adevărul despre compromisuri

De asemenea, Paula Seling a răspuns și când a fost întrebată dacă a făcut compromisuri: „Au fost lucruri pe care, privind în urmă de peste ani, le-aș fi făcut altfel, însă, la momentul respectiv, așa am crezut că e mai bine. Nu pot să consider un compromis’.

Întrebată însă cum a viața ei acum, profesional vorbind, dar și personal, Paula Seling a ales să vorbească doar despre carieră și nu și despre viața privată.

„Din punct de vedere profesional, ultimii ani au fost cei mai plini, cu excepția perioadei de lockdown. Am cântat mult, am călătorit mult și am primit satisfacția „investiției în muzică, simțită de atâția ani. Desigur, mijloacele media nu au reflectat asta, însă cele online stau dovadă. Am scos multe piese bune și am concertat în cele mai multe și alese locuri. Pe pagina mea de Facebook și pe YouTube, Spotify și iTunes găsiți tot ce aveți nevoie’, ne-a mai declarat solista.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!